anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU love struck! Cu ce e mai bine sa ma fac pe picioare :-s? As vrea sa si argumentati raspunsul big grin! Funda + vot love struck.

Răspuns Câştigător
| r0xaa a răspuns:

Buna:* cu siguranta sfatul care ti l voi da eu acum ti l vor da si majoritatea fetelorhappy cel mai bine este cu ceara infieferent de zona. avantajele sunt ca parul iti va da in apr 2 saptamani deci nu o sa ai ceva timp probleme iar firele vor fi mai subtiri si mai rare cu trecerea timpului facandu te.bine tu o sa te gandesti la durere acum ca toate fetele care aud de ceara:laughing relax pe picioare nu doare deloc in alte zone insa cam dabig grin bafta.kiss

11 răspunsuri:
| Annie a răspuns:

Cu ceara, epilatorul cu timpul parul se rareste.Lama si cremea acea depilatoare ingroasa firul de par si il fac mai des.

| adriangabor92 a răspuns:

Cu crema nivea

| PetreConstanta a răspuns:

Ceara de unica folosinta

| dedekool a răspuns:

Daca te referi la epilat, cu aparatul nu pentru ca doare, cu lama nici vorba ca te iriti, ai putea incerca benzi depilatoare, sau sunt creme speciale pentru asa cevahappy, bafta!:*

| briquette a răspuns:

Ceara sau epilator deoarece tine pana la 3 saptamani si ti-l rarestehappy

| Paywa a răspuns:

Cu crema epilatoare. Nu te doare, termini si repede si nici nu e foarte scumpa. Funda?big grin

| dragutzyka29 a răspuns:

Cel mai bine e sa te epilezi deoarece firele sunt smulse si cresc mai greu si la aceiasi grosime
daca te razi, firele sunt taiate si iti crfesc din ce in ce mai repede si mai groase
sper ca te-am ajutat

| Mecoooo a răspuns:

Adica sa te epilezi? pai eu as spune cu ceara se ia mai bine... ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

| elenabz07 a răspuns:

Epilatorul deoarece tine mai mult si nu se face pielea urata ca la big...cu otate ca este dureros

| CrEaTzZaa a răspuns:

Pai eu cred ca e mai bine cu ceara la salon sau poti sa iti iei benzi de ceara de la super market si te faci tu pentru ca nu iti mai creste asa de repede si e mai bine fata dea tunki cand te faci cu lama sau cu crema pentru ca iti creste mult mai des

| SmoKKe19 a răspuns:

Esti fata ar trebui sa stii laughing