Depinde cat de mult tine mama ta la mobila. Animalele de obicei distrug mobila si murdaresc.
Este multa munca sa ingrijesti un catel. Trebuie plimbat zilnic, trebuie sa mergi cu pungulita pe strada sa aduni dupa el, sa il speli, sa-l hranesti, in schimb iti poate aduce multa fericire
Dar cum as putea sa o conving?
Mami vreau sa vorbesc ceva serios cu tine! De mult vreau cu caine..mai exact un Yorkie Terrie)Te rog mult, mult sa-mi cumperi unul..promit ca am grija de el, o sa-l dresez. Daca face mizerie eu strang..Si un lucru important..Ca sa vada ca-ti doresti un caine informeaza.te foarte bine despre aces caine si du.te la mama ta si spune-i despre ce te-ai informat..Sau daca nu merge fa un eseu de 3 pagini despre rasa aceasta...Si daca nici asta nu merge apeleaza la tatau tau..Si daca reusesti sa-l convingi spune-i sa o convinga si pe mama ta..Succes..Funda
Păi... nu prea ştiu ce să spun. Şi eu am fost în situaţia ta până acum 2 săptămâni, când am reuşit să-mi conving părinţii şi acum am un puişor Yorkie de care sunt extraordinar de mândră :3.
Mie mi-a fost puţin greu, dar şi uşor să o conving pe mama.
Uşor pentru că noi am mai avut mulţi câini ţinuţi în casă până acum vreo 8 ani.
Greu pentru că mama se temea că mobila îi va fi distrusă, păr prin casă (dar lui Yorkie nu îi cade părul), mulţi bani cheltuiţi lunar pe vaccinuri, consult medical, şi altele.
Dar până la urmă mama a ajuns să iubească această rasă, şi e nerăbdotoare să îi cumpărăm hăinuţe şi fundiţe .
Crede-mă, dacă îi arăţi un Yorkie coafat, îmbrăcat şi cu fundiţă, nu are cum să nu cedeze!
În plus, trebuie neapărat să îi arăţi că te-ai documentat, că îţi pasă şi mai ales că MERIŢI. Pe mama au convins-o notele mele de la şcoală în special.
Baftă.