| Jasminee a întrebat:

Buna TPUlove struck! Vreau sa-mi cumpar un telefon nou deoarece o fata mi l-am pierdut pe cel care l-am avut(Nokia x3) si hai sa recunoastem era destul de bun. adica este printre cele mai scumpe telefoane de la cosmote. as vrea cu tastatura qwerty. marca Nokia de preferat si nu stiu o culoare de asta mai speciala. cum ar fi mov deschis sau roz deschis! Va rog raspundeti cat mai repede! Multumesc:*. siiii Fundita!love struck

6 răspunsuri:
| FuCkMAn a răspuns:

Nokia C3 sau BlackBerry

| brandiburu a răspuns:

Nu va mai aruncati la Nokia. Uitati-va ca peste tot in lume, Samsung bate tot la categoria Smartphone. Pe locul 2 este Apple cu ale lor iPhone iar Nokia, dupa 6 ani de locul 1 au cazut pe 3.
Perspectivele sunt destul de sumbre pentru compania finlandeza pentru ca s-au incapatanat sa pastreze Symbianul pe terminale cand Android-ul sau iOS-ul au prins mult, mult mai bine la public.
Iar Nokia x3 nu e chiar asa mare branza. Exista multe mobile care merita mai mult dar costa mai putin.

| AncutsaAlexutsa a răspuns:

Pai iti recomand un Nokia c3 este si pe roz big grin

Sau un Samsung galaxy mini tot cu tastatura querty big grin

| Jasminee explică:

Eu prefer Nokia deoarece este cea mai buna marca. dupa mine. si:d as dori la preturi mai accesibile intre 2 -pana la 6 mil

| sticksulet a răspuns:

Nokia qwerty? buna alegerehappy insa un sfat: nu iti lua qwerty-touchscreen (slide), pentru ca intr-un si ceva ti se duce foliahappysi nu mai poti sa scrii pe qwerty pentru ca se face ecranu alb, am patit-o la Samsung delpfibig grin
eu am acum Huawei g6600.e bunhappy si-mi place la aspect:X insa e made in chinabig grin si are doar 2 teme si la muzica nu poti sa derulezi.In rest e bunhappy
Nokia qwerty incearca sa-ti iei Nokia e71(foarte bun) si sa stii ca e diferenta intre el si Nokia e72.
Sau ai putea lua Motorola Q9big grin

| Jasminee explică:

Si inca cevabig grin voi v-ati obisnuit sa scrieti pe el? ca eu nu stiu daca ma voi obisnuisad