| Laura_6128 a întrebat:

Ziceti-mi si mie cateva cure de ingrasat.

Multumesc, cel mai bun >raspuns-Funda

Răspuns Câştigător
| bebelinnAa a răspuns:

Buna Laura cred ca deja te'ai plictisit sa auzi raspunsuri gen "mananca de la mc","mananca dupa 00:00 noapte." etc

Eu iti zic sa mananci ceva foarte gras de exemplu daca mananci un cartof fiert acesta are 120 de kcal...tu trebuie sa "manaci" de 7000 de calorii pe zi ca sa te ingrasi...ca sa stii cate calorii are fiecare produs pe care il consumi te poti uita pe eticheta acestui sau sa calculezi pe siteul www.petocuri.ro la sectiunea teste :)

Iti calculezi tu cam cate calorii "mananci" sau cate trebuie sa iei din alimente pentru a pune pe tine

De exemplu (si eu sunt putin slabuta si vreau sa ma ingras si imi calculez in fiecare zi kaloriile;) )
-azi la pranz am mancat o portie de cartofi prajiti cu 2 felii mari de paine un pahar de suc, 2 magura, si o banana si am "mancat: 3050 de calorii :) e destul tinand ca cont ca ai 3 mese pe zi ar veni ijur de 9000 de calorii dar mai scadem ...ca poate la micul dejun mananci mai putin...si caloriile scad :D

Sper ca te'am ajutat cumva;)) Iti urez multa bafta :* si Succes>:D

3 răspunsuri:
| AzZy a răspuns:

Daca ai Laptop/Calclator si ai intre 10 si16 ani e foarte simplu: ori downloadezi ori cumperi un joc foarte captivant (precum Sims 2/3, price of persia, assasin's creed) si te pui pe jucat. Nu uita sa iei mancare cu mult ulei sau cu multa paine. Nu bei foarte multa apa, doar cat ai nevoie, dormi mult si daca nu poti sta atat de mult timp in casa, iti iei o pisicuta sauun catel lenesh si stai toata ziua cu el/ea. Sau, daca esti mai mare, stai in pat in pijamale, manacand chipsuri si pui mana pe telefon si iti suni prietenele si vorbesti ore in sir. Cu alte cuvinte, trebuie sa faci foarte putina miscare, sa mananci multe dulciuri si manacaruri grase si sa ai o activitate care sa te "obsedeze. E bine sa faci si putina miscare ( de ex sa alergi) o data-de 2 ori pe saptamana ca sa eviti celulita suparatoare. Sper ca te-am ajutat.

| Pisoiul a răspuns:

Mananca intre ore.Mananca de mai mult de trei ori pe zi.Nu fa sport.Mananca lucruri grase.Atentie daca nu faci sport cand mananci consistent este riscul sa iti apara celulita.Mananca doar consistent intre ore.

| Player54 a răspuns:

Multa paine alba cu slanina sau fastfood-uri