| Toma_Florin_1975 a întrebat:

Buna TPUU. Cer ajutorul celor care cunosc orasul Bucuresti in special zona Unirii
Am si eu o problema.
Nu sunt din Bucuresti insa cunosc destul de bine orasul. Urmeaza sa ma mut luna viitoare acolo si zilele ce urmeaza as dori sa merg in Unirea Shopping Center sa cumpar cadouri pentru niste prieteni insa nu cunosc exact mall ul,stiu doar unde este insa nu stiu cum este organizat...
Vreau sa ajung la magazinele Bershka, New yorker,H&M Si Koton si PullandBear cat mai repede insa nu stiu exact pe la ce etaj le gasesc
Am inteles ca sunt mai multe corpuri,A B SI C.
Si daca imi recomandati si o cafenea draguta ar fi minunat, tot din Unirea Shopping center
Multumesc
Sarbatori fericite
Ofer funda

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Buna! Toate magazinele in care vrei sa ajungi sunt chiar la parter, nici nu trebuie sa intri in magazinul propriu-zis, poti intra de afara in toate. Imagineaza-ti ca stai pe colt, unde e McDonalds-ul, daca o iei in stanga dupa colt gasesti Bershka si New Yorker, iar in dreapta sunt Stradivarius, Pull&Bear si H&M, in capat de tot. Iar cafenele si multe locuri unde poti si manca ceva gasesti la ultimul etaj al magazinului.

0 răspunsuri: