Buna! Da, este foarte buna. Eu folosesc masca de par cu masline de la Planet Spa din Avon. Hraneste, apara si ingrijeste mult mai bine parul decat balsamul. S e aplica pe par dupa spalare dupa care limpezesti parul. Funda?
P.S. : Mie mi-a folosit aceasta masca si precizez ca am avut parul ars de placa si acum as putea spune ca mi-a revenit in totalitate.
Eu am folosit si folosesc masca de par de la kallos ...am suvite si aveam varfurile arse de la placa si vroiam sa imi tund varfurile.mi-am cumparat acea masca pentru suvite mai multt sa se accentueze dar cand am folosit-o am vazut ca varfurile mele nu mai sunt asa arse si-au revenit si parul meu are o stralucire spectaculoasa.incearca!
Masca de par de la L'oreal este foarte buna, hraneste firul de par il repara. acum alegi tu masca de par pentru par uscat pentru par vopsit pentru varfuri despicate.etc
Pai eu incerc o masac care ajuta la volum, opreste caderea parului...
Ingrediente: 1. ulei de masline (nu pea multa)
2.1 galbenus de ou de casa
3. miere de albine sau de salcam(daca nu ai nu e neaparata)...
Folosire: te dai cu crema pe cam si sti cu e aproximatix 20 minute, apoi te clatesti cu apa... dupa care folosesti samponul tau si te caltesti de el cu apa cu otet
Ai inteles? la mine a functionat si nu imi mai cade parul
PS: folosesti aceasta crema doar odata pe saptamana
SUCCES!
foricmarinaiuliana întreabă:
MaryMaria333 întreabă: