Lumee, a zis maxim 20 lei, voi ați trecut peste măsură
Du-te la 12/13 lei, găsești haine de calitate, și foarte frumoase!
Pai.
Daca ii place sa fie aranjata i`ai ceva mai practic sau in gen cu asta. ex: o esarfa/geanta/trusa de machiaj/parfum/bratara de argint/ceas
Daca vrei sa fii mai dulce i-ai ceva mai simbolic care sa-i aminteasca de voi. ex: jucarie de plus, o rama cu o poza cu voi, o cana de aia cu texte "pentru cea mai buna prietena"...
Daca vrei sa fii comic nu exagera. ex: pijamale, papusi voddoo
etc~
succes.:d
Ca sa te incadrezi in bani si sa ii ramana tot timpul... Un ursulet sau un ingeras din ceramica, pe care (optional) sa il poata pune si in brad. Eu i-am luat unui fost prieten un ingeras si il are si acum (dupa 6 ani), isi mai aduce aminte de mine si ma mai suna sa ma salute de cate ori vine Craciunul si vede ingerasul .
Pai ii place sa fie aranjata deci ceva de machiaj, accesorii depinde de gusturile ei tu sti cel mai bine si daca invata bine poate a pus ochii pe ceva...
Ceva cu stil care sai puna in evidenta feminitatea. O plarie neagra simpla si daca te lasa buzunarul o esarfa rosie.
Pai eu zic ca daca ii place sa se aranjeze, sa ii iei ceva, un gloss, un fard, ceva machiaj acolo;) Intra pe :
http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/pr_ebrochure.page
si vezi pe acolo ce poti lua;) Sau ceva dupa care sa te inspiri :D
Succes cu fata;))