anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Trec in clasa a IX-a.Si as vrea sa va intreb: Ce stil de haine ar trebui sa abordez in prima zi? Mie imi plac hainele cu imprimeuri florale.Dar si haine colorate gen (turcoaz,visiniu,roz deschis,galben,albastru inchis,gri,alb,mov).
As putea sa ma imbrac in haine colorate sau ar fi de preferat (camasa, pantaloni negri)?

5 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Scoala nu e un loc potrivit pentru tinute foarte elaborate sau ca de iesit in parc sau ce vrei tu. Este o institutie care de regula cere o anumita uniforma. Daca nu ai uniforma, imbraca-te in limita decentei- blugi si camasa, de preferat.
Desigur, nu se ia nimeni in mod special de tine in prima zi dar faci dovada de lipsa de respect, copilarie... Sunt o multime de locuri unde sa iti etalezi tinutele florale si tot ce iti mai place sa porti. La scoala trebuie sa tii minte ca mergi in primul rand pentru a invata. Vei avea ocazii la care sa porti toate culorile si imprimeurile care iti umbla prin minte - excursii, baluri, activitati diverse. Poarta-le pe fiecare la momentul potrivit, in felul asta dai dovada de bun gust!
Succes in noul an scolar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei se poartă cămașă și pantaloni/fustă. Ținuta clasică de început de liceu.

| iSwag a răspuns:

Daca esti baiat, nu cred ca e prea O.K rozul deschis si movul laughing.

Si eu trec intr-a 9-a si "abordez" niste blugi, camasa si sacou happy. De preferat ar fi sa te duci in pantaloni negri si camasa.

| anaaandr17 a răspuns:

Chiar daca ne place sa ne imbracam colorat la scoala nu ne este permis, poarta o camasa alba si niste pantaloni sau o fusta decenta, iar daca vrei accesorizeaza putin tinuta, in limita bunului simt pentru a iesi in evidenta. In prima zi de liceu la mine am vazut fete care aveau si pantofi cu toc de o marime medie. deci poti incerca. Pe alta parte "prima impresie conteaza". Este alegerea ta daca te evidentiezi sau nu. Succes!:*

| utilizatoare a răspuns:

Buna. Si eu am trecut in clasa IX-a si parerea ca important este sa te imbraci cum iti este comod.Dar nu cred ca ar fi atit de frumos sa te imbraci in haine colore. Doresc saa spun ca si mie imi place sa ma imbrac in culori mai aprinse. Imi place sa fiu o persoana care poate fi observata dar daca este vorba de scoala poti incerca sa umbli macar prima saptamana ca o scolarita (alb negru albastru bej etc.)Trebuie sa arati ca esti mai matura sa ii convingi pe toti prin vestimentatie ....Eu ma voi stradui sa umblu macar 1-2 saptamini deoarece consider ca este mai frumos sa vii la scoala in forma ( si nu este neaparat pantaloni si bluza poti sa iti ei o fusta sau o rechie )
Succese la invatatura!