Buna!
Sa te machiezi nu iti spune nimeni nimic, dar felul in care ai vrea tu sa te machiezi, e un machiaj complet aproape!
Eu zic sa lasi deoparte creonul, blushul si chiar si creionul de sprancene
Daca ti-a stat bine pana acum cu sprancenele asa si nu ai avut nicio problema, de ce sa o faci acum? Plus ca arata strident.
Nu te poti da doar in locurile in care iti lipseste.Ci trebuie peste tot!
Si creonul lasa-l, sincer, nu-i de tine
Nici eu nu ma machiez ca tine, pentru mine machiaj inseamna rimel, gloss si cine stie putin fond de ten, si am 16 ani.
Tinuta pe care ai ales-o tu este o tinuta normala pe care o porti zi de zi, nu pentru o zi speciala.
Eu zic sa te imbraci cu o bluza stramta peste fund [ daca e colorata ia-ti colanti pe negru sau alb, daca e alba colanti pe negru sau invers ]. Si balerini culoarea bluzei, sau culoarea colantilor.
Ori botine Merg si ele f bine.
Sau chiar balerinii din poza
Succes!
La multi ani!
Buna
mie mi se pare ca e cam incarcat tricoul(in cazul in care iti iei tot unul asa cu inscriptii)pentru ati pune si vesta si sacou.De asemenea tricou roz,cu sacou mov,iar mi se pare ca nu prea merge.
Eu ti-as recomanda un tricou mai simplu,fara inscrptii cu maneca putin bufanta,la care sa-ti pui un lantisor(alb,negru,crem)si asa scoti in evidenta sacoul mov, si esarfa, care cred ca sunt superbe.
asta e parerea mea...
mult succes in noul an scolar
Nu prea ar merge daca iti pui si vesta si sacoul. Eu zic sa lasi numai vesta , daca va fi cald. iar esarfa mov. sincer mai bine roz . sper ca te-am ajutat
Mie mi se pare ok.Dar nu poti purta si sacou si esarfa si vesta.depinde de vreme.Iar eu asi vota pentru niste tenisi sunt foarte la moda.
La machiaj as zice fond de ten, rimel, fard de ploape nu prea strident si un glos.Iar parul sa fiu desfacut cu fundita itro parte. Sper ca te-am ajutat. Fundita:d?