| LuizaAndreeaLuiza a întrebat:

Buna tuturor :*:*
am 15 ani si as vrea sa devin reprezentant avon sau oriflame. nu stiu ce sa aleg, si as vrea sa stiu niste lucruri:
1. care este suma minima pentru o comanda( la ambele) si pot da comanda daca nu am chiaj acea suma...
2.ce castig daca am comenzi mai mare (la ambele)
3. parerea voastra sincera despre ambele firme. si pe care dintre ele mi-o recomandati
dau funda happy

12 răspunsuri:
| LuizaAndreeaLuiza explică:

Scuze pentru greseli. astept raspunsurile voastre happy

| padalekilover a răspuns:

1. La avon suma minima este de 120 de lei, la care nu primesti nici o reducere. La oriflame nu stiu.
2.La avon castigi reducere daca ai comanda peste 140 de lei si daca respecti conditiile campanie primesti produse cadou. De exemplu la Avon daca ai comanda de 140 de lei primesti un set. rimel, oja, luciu de buze. La 180 de lei un parfum Viva by Fergie si la 200 si ceva de lei un set de creme si masti pentru. fata.
3. Sincer avon pentru. ca nu platesti nici un discount pentru. a deveni reprezentant si la oriflame vin greu produsele.
Eu sunt reprezentant avon si ma bucur de asta si vreau sa devin lider.

| Alexdender a răspuns:

Eu iti recomand AVON.Acolo este mamaia mea.Da poti sa dai comanda la AVON chiar da ca nu ai suma aceea.Si nu este o suma minima.Trebuie sa treca de 100 de lei.Pai la avon iti da cadouri. Daca trece comnda de 350 de lei iti dau un premiu.Plus Comision extra. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| LuizaAndreeaLuiza explică (pentru Alexdender):

Si daca nu trece de 100 lei?

| Alexdender a răspuns (pentru LuizaAndreeaLuiza):

Pai....Iti da comision mai putin cu 10 lei.Din 400 de lei in 390 de lei

| Alexdender a răspuns:

Eu iti recomand AVON.Acolo este mamaia mea.Da poti sa dai comanda la AVON chiar da ca nu ai suma aceea.Si nu este o suma minima.Trebuie sa treca de 100 de lei.Pai la avon iti da cadouri. Daca trece comnda de 350 de lei iti dau un premiu.Plus Comision extra. Sper ca team ajutat.La oriflame nu-i bine.E rau.Mai bine avon. Funda?

| Alexdender a răspuns:

Eun am 10 ani.
Si stiu acolo.
Imi dai funa te rog?
Eu am doar o funda

| LuizaAndreeaLuiza explică (pentru Alexdender):

10 ani? laughing)))

| Alexdender a răspuns (pentru LuizaAndreeaLuiza):

Da
C nai mai vazut copii de 10 ani pe TPU?
Imi dai mie Fundita te rog?

| alinush17 a răspuns:

Oriflame
1.suma minima pentru o comanda este de 50 de lei
2.la sume intre 50-250 lei =23%reducere
intre 250-500 lei =30%reducere
>=500 lei =40% reducere
3 ambele sunt bune

| loredanacris a răspuns:

Buna! Eu sunt coordonator Avon si Oriflame conditiile sunt urmatoarele:

La Avon -comanda minima este de 120 lei - daca nu ai comanda de 120 lei nu ai discount si deci nu merita, dar daca te inscri la mine te ajut eu cu completarea comenzi ca sa ai si discount si sa primesti si cadouri
la Oriflame - comanda minima este de 50 lei pentru mai multe detalii ma poti suna la tel 0729.218.298 sau 0764.00.29.40 - Loredana

| SOFIA555 a răspuns:

Avon:comanda minima cam 1 milion
ai discounturi mai mici decat la
oriflame si nu primesti prea mare
lucru dar asa cat sa te incante
primele dati.
Oriflame:discount mai mare la produse si primesti reduceri foarte mari dar iti recomand oriflameul [daca vrei mai multe detalii trimite-mi un mesaj]