| IuliaMariaK a întrebat:

Buna tuturor, am auzit ca pot aplica zatul de cafea pentru celulita amestecat si cu gel de dus...eu una nu am ulei de masline.
Puteti sa imi explicati cum sa fac?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Ajuta si masajul corporal, dar daca nu ai un regim de viata sanatos si nu faci sport, celulita nu o sa iti dispara vreodata. Uleiul nu e pentru efect, cat pentru a aluneca zatul pe piele. Daca ai timp, maseaza zatul pe piele, "impacheteaza" pielea si stai asa cam jumatate de ora.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si daca nu ai nu poti sa-ti iei? Ai nu stiu cate sortimente in supermarket si poti lua un ulei destul de ieftin, gen si pe la 15 lei o sticla si il folosesti strict pentru asta si o sa te tina cred ca mai bine de jumatate de an.

| IuliaMariaK explică (pentru Adry05):

Eu nu stau in oras sunt de undeva de la tara si eu m.am referit la gelul de dus

| Adry05 a răspuns (pentru IuliaMariaK):

Ai zis ca nu ai ulei de masline si eu ti-am zis ca se poate lua. Nu ai niciun oras cu un supermarket langa satul tau? Cand faci provizii pentru casa iei si o sticla de ulei, atat de simplu.
Nu e acelasi lucru ca si gelul de dus deoarece uleiul e mai bun pentru piele, o si hraneste ca sa nu fie foarte afectata dupa zatul de cafea (pe langa faptul ca aluneca cum s-a mentionat)