anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor(am nevoie de ajutorul fetelor şi femeilor).Aş avea şi eu o mică întrebarebig grinacă îmi pensez sprâncenele, este adevărat că o să îmi crească şi mai rău?

Răspuns Câştigător
| Nicollet a răspuns:

Buna! nu iti creste mai rau, doar pur si simplu la interval de 2 saptamani-3 iti cresc firele smulse..sincer te sfatuiesc sa te pensezi ca nu vei pati nimic

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da,e normal...dar le vei pensa si nu vor creste uriase big grin

| pure9 a răspuns:

Nu o sa iti creasca si mai rau. Daca te faci pentru prima oara eu zic sa te duci la un salon pentru ca fata de acolo sa ii dea o forma frumoasa. Eu ma pensez cam o data pe luna pentru ca atunci este necesar. Depinde de fiecare om la cat de repede ii creste parul de repede happy

| Adiinna a răspuns:

Nu, nu este adevarat! Ele vor creste normal ca si inainte dar daca vrei sa le dai o forma sau ceva atunci trebuie sa te pensezi in fiecare saptamana

| Miki280 a răspuns:

Ba nu este adevat, nu iti vor creste mai mult, din contra de la o varsta, un fir rupt gresit nu va mai creste niciodata la loc. Si oricum daca te vei pensa acum, te vei pensa in continuare nu o sa le lasi sa creasca pana...

| Jerusalem a răspuns:

Nu! ba dimpotriva, trebuie sa fii foarte atenta ce si cat smulgi, pentru ca s-ar putea sa nu-ti mai creasca deloc unele fire.

| PaulJaRule a răspuns:

Si baietii se penseazawinking si da este adevarat.(eu m-am jucat odata cu masina de tuns..si din greseala mi-am scapat-o pe picioare si.a tuns un pic ..si n-am avut ce face m-am epilat tot dar dupa.a crescut foarte repede la loc mai mult decat era inainte)
PS: sunt baiatwinking

| Angellover2001 a răspuns:

Da este adevarat. Odata ce tii le pensezi vor creste mult mai mari, ceea ce semnifica, ca trebuie sa te pensezi de mai multe ori (minim odata pe luna). Daca nu vei face acest lucru vor creste foarte mari.

Funda, te rog puppy dog eyes?

| DanaNAlina a răspuns:

De la o varsta, tot va trebui sa le pensezi, oricum vor creste la fel si acum si peste cativa ani, eu m-am pensat pentru prima data in clasa a-7a,dar ideal este sa mergi la cosmeticiana eu fac asta de 3 ani, este putin costisitor dar merita 15 lei la 2 saptamani happy

| FetitzaLoca97 a răspuns:

Buna...da o sa-ti creasca mai rau, dar nu e mare diferenta, prima data o sa te doara mai tare, insa doua oara nu mai simti asa tare durereabig grin iti spun din propria experienta, sper sa iti fi fost de folos raspunsul meu...