| oana_7289 a întrebat:

am o curiozitate! cum reusesc unele fete sa aiba parul lucios, matasos asa... fara sa stea valvoi in cap si sa aiba o stralucire... ce sampoane folosesc sau creme ceva? daca stiti spuneti-mi si mie dau vot si funda mersi:*

5 răspunsuri:
| addicting a răspuns:

Foloseste produse de la saloane, gen Matrix.
Eu folosesc asa ceva de aproximativ o luna iar parul meu pare desprins din reviste!

| Andreea9311 a răspuns:

Incearca sa iti faci singura in casa masti de par din ingrediente naturale. Amesteca galbenus de ou cu ulei de masline, miere, o capsula de vitamina A, ulei de ricin, si aplica amestecul pe par ca si cum ai aplica vopseaua si tine-l cat mai mult timp posibil, minim 30-40 de minute. Te clatesti bine cu sampon si apa si poti pune putin otet intr-un recipient cu apa rece si sa iti clatesti bine parul cu acesta. Stai linistita ca mirosul de otet dispare imediat, nu persista. Iti poti face masca aceasta o data la 2 saptamani.

| Nanutzu a răspuns:

Foloseste vaselina cosmetica, ulei de masline, sampon johnsons baby. Aranjeaza-l odata si bine, evita sa tot bagi mana in el, pentru ca este vara si se unge foarte repede. Funda?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu una nu folosesc creme, balsame sau chestii de genul asta.Un simplu sampon si atat.Si totusi am un par foarte foarte bogat, cu volum, frumos si curat.Nu am vreo reteata anume, pur si simplu "e din nastere" + ca e cret.Deci imagineaza-ti...happy
Incearca sa te speli de 3 ori pe saptamana ...si app ce sampon folosesti, si acti ani ai? Conteaza love struck