| Biby a întrebat:

Am o mare problema! Astazi i-am zis mami mele ca ma duc sa-mi iau sandale cu talpa ortopedica si a zis ca ma lasa doar daca pot sa merg pe ele mi-am luat si cand le-am probat la magazin ma simteam foarte bine in ele dar cand am ajuns acasa si le-am probat din nou nu puteam sa merg deloc pe ele si nu stiu zcum sa-i spun mamei meel asta cand i-am zis ca o sa merg foarte bine pe ele va dau si o poza ca sa vedeti cam cum arata: http://3.bp.blogspot.com/......140501.JPG si acum mi-am dat seama ca sunt prea mica pentru sandale cu talpa ortopedica. P. S Am doar 10 ani

Răspuns Câştigător
| zizibela a răspuns:

Eu la 16 ani mi-am cumparat prima pereche de pantofi cu talpa ortopedica:X si nu puteam sa merg :-J nu conteaza varsta poti sa inveti s mergi pe ele si la 10 ani! eu am o verisoara are 12 ani si merge cu tocuri de 10 cm! si se descurca minunat insa ai nevoie de practica! megi prin casa si obisnuieste-te!

11 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Asa e intotdeauna la inceput. Nu ai cum sa nu te doara picioarele.Cu timpul te vei obisnui.Tocul, din cate vad e chiar micut deci te vei obisnui. Pentru varsta ta nici nu iti trebuie ceva mai inalt.
ps: am avut si eu papuci exact ca ai tai, insa pe mine ma deranjau in fata la degete si din cauza asta nu prea puteam a ii incalt. In rest sunt OK. te obisnuiesti usor sa mergi pe ei.

| anad a răspuns:

Incearca sa le schimbi la magazin cu o alta incaltaminte pe care sa o poti purta. La varsta ta iti creste repede piciorul si pana sa te inveti cu ele iti raman mici!

| DenysaLove a răspuns:

La fel am si eu pantofii.
Exerseaza prin casa sa mergi cu pantofii.
Si eu la 10 ani am inceput sa port prima mea pereche de pantofi cu talpa ortopedica si mi-a luat cam 1-2 luni ca sa pot merge perfect pe elebig grinsi acum am 15 ani si merg perfect pe pantofi cu toc mai putin pe pantofii aia cu toc de 15 cm laughing.
Cand am probat anul asta o pereche de pantofi cu toc de 15 aveam impresia ca ma duc in fata, ca in secunda doi voi cadea in bot laughing

| Lollypop a răspuns:

Pai...eu in locul tau i-as spune chiar daca m-ar certa ca am promis ca o sa merg pe ele binelaughing. Pana la urma daca nu poti, nu trebuie sa te fortezi. Poate le poti duce inapoi la magazin daca nu ai iesit deja cu ele afara.Si iti poti recupera banii si ii spun vanzatoarei ca nu poti merge pe ele.Cam asta poti face. Sper ca te-am ajutat.Multa bafta!happy

| lil_2808 a răspuns:

Deci la fel mi s-a intamplat si mie. cam in genu asta am si eu cu numa cu fundita mai mica. Nu stiu ce sa zic eu am 13 ani si nici n`am purtat. Probabil dc sunt chinezarii nu` ma simt comod in ele. In cearca ceva de la Graceland. nu stiu ce sa zic thinking orkm bafra!:*
puuup. funda?

| Denisa_3969 a răspuns:

Incearca sa mergi cu ele prin casa si usor usor o sa te obisnuiesti, la inceput e normal sa te doara picioarele chiar si dupa 30 de minute de mers cu sandalele alea.Eu cand am purtat prima data sandale cu talpa ortopedica, am iesit cu ele in oras si am stat vreo 4h, cand am ajuns acasa abia ca mai puteam sa merg de durere. Dar dupa o perioada de timp nu o sa mai simti diferenta intre sandalele normale si sandalele cu talpa ortopedica, ba chiar o sa treci la cele cu toc normal, nu-ti fa probleme, asta ni se intampla tuturor la inceput.Incearca sa te acomodezi de acum pentru ca, chiar daca renunti, asa o sa ti se intample si peste 1an-2-9.BAFTA!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si port pantofi cu talpa ortopedica de la 12 ani jumate...

Si inca nu am trecut la cele normale. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor eu am 15 ani si nu am probleme merg pe ori ce fel de tocuri si indiferent de marimi! si nu te supara dar pe alea poate merge si sora mea care are 5 ani rolling on the floorpai u daca nu poti merge pe pantofii asti dar daca ti-as da eu o pereche de pantofi de ai mei cu toc de 15 cm ce ai mai face?rolling on the floorlasa stai linistita ca te obisnuiesti mergi in continuare!

| ilinca_8799 a răspuns:

Am si eu la fel big grinbig grin incearca sa exersezi prin casabig grin

| theutzza a răspuns:

Nu cred ca esti prea mica. Am o colega de 10 ani si deja merge perfect pe ele. Ar trebui sa te acomodezi incetisor cu ele. Mai intai mergi 5 pasi, apoi 10, apoi 15... Si o sa te simti bine pana la urma in ele. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| zmeurik a răspuns:

Stai linistita o sa te obisnuiesti.mergi prin casa dar mai bine iesi pe afara cu ele pentru ca nu e acelasi lucru mersul prin casa si mersul afara pe denivelari asfalt etc... o sa reusesti de ex eu am 14 ani si merg pe tocuri de 13-16 cm si nu e talpa ortopedicawinking