Buna!
Inainte de a merge la dermatolg si a da o multime de bani pe o tona de produse care e posibil sa nu te ajute cu nimic, eu iti recomand sa incerci uleiul de argan, dar ulei de argan cumparat de la plafar, cele de la farmacie nu sunt la fel de bune. Cumpara-ti o sticluta de 10 ml, costa aproximativ 10 lei si foloseste ulei in fiecare seara inainte de culcare, dupa ce ti-ai curata foarte bine fata. Lasi uleiul sa actioneze pe timpul noptii si o sa vezi in maxim 2 saptamani ce efecte bune are.
Mult noroc!
Nu e de joaca, hai sa fim seriosi, pana la urma e vorba de fata ta! du-te si consulta un medic dermatolog, el iti va spune cu exactitate care este problema ta si ce masuri trebuie sa iei! gandeste-te ca e mai bine, decat sa pui produse care sa iti agraveze situatia! bafta
Vezi ce acnee ai si mergi la un dermatolog http://pasagera.ro/tipuri-de-acnee.html sau ai putea sa ii ceri mai multe sfaturi Pasagerei, are multe articole despre acnee pentru ca a avut si ea si acum a scapat :). Succes.
Iti dai seama ca cea mai buna varianta este sa mergi la dermatolog, dar iti spun ca eu am scapat de cosuri cu Skinoren Crema in fiecare seara timp de vreo luna ( recomandat de medic ). Daca nu ai incredere in produse farmaceutice, si cele naturiste gen mastile facute acasa sunt folositoare in cele mai multe cazuri, in al meu cel putin a funcionat masca cu miere si scortisoara (o lingura e miere si una de scortiosoara 20 de min, cam de doua ori pe saptamana). :*
Georgian1992 întreabă: