anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare...cat trebuie sa folosesc uleiul de ricin pentru a-mi creste parul rapid? si credeti ca imi va creste parul pana la coate pan in august 2010?(mentionez ca in prezent am parul pana la umeri, septembrie 2009)

6 răspunsuri:
| Tessy a răspuns:

Din cate stiu, uleiul de ricin ajuta la indesirea parului, nu si la cresterea in lungime a acestuia. Tinctura de ardei este buna pentru cresterea parului. O gasesti in farmacii.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Uleiul de ricin ajuta la indesirea parului si la cresterea lui sanatoasa. Trebuie folosit minim 6 luni pentru a se vedea efectele. Eu nu cred ca in mai putin de un an iti va creste atat de mult parul, doar daca ai tu un ritm de crestere neobisnuit de rapid.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Parul iti v-a creste sigur dar nimeni nu iti poate garanta ca v-a creste pana la coate.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Uleiul de ricin va face sa-ti creasca parul frumos si sanatos. Cumnata mea foloseste si acum masca pentru par cu ulei de ricin, dupa o experienta neplacuta in urma vopsirii parului. Acum parul ei e mai des, mai stralucitor si mai rezistent.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o sa iti creasca pana la coaste
Uleiul de ricin mai grabeste cresterea dar nu te dai cu el seara si dimineata ai parul lui rapunzelwinking
xoxo
by dydee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ai o obsesie să-ți crească atât de mult într-un timp relativ scurt la ritmul în care crește părul.
Da, poți folosi uleiul de ricin, ajută la creștere și fortifiere.
În medie crește 1-1, 5 cm pe lună.
După 2 luni vezi cum arată după tratament.
Pa, pa.