In niciun caz nu acei colanti taranesti cu dantela la capat! NU! Poti purta rochita cu sandale, dar fara colanti. Se poarta ce iti place si in ce te simti bine, insa daca esti o persoana care pune la suflet, ai primi multe priviri dizgratioase.
Colanti negri pana la genunchi? Astia pica exact ca mucii in fasole. Daca vrei o tinuta de club poarta ori pantaloni scurti cu ceva mai lung si largut ori pantaloni lungi sau colanti lungi.Dar nu colanti pana la genunchi si cu atat mai putin cu rochita. Daca iti iei rochita de ce nu poti sa ramai doar cu ea si de ce ai nevoie de colanti?
In fine, eu nu incerc sa fiu rea doamne fereste dar criticile sunt constructive...stii vorba aia ca nu conteaza cu ce te imbraci conteaza sa te simti bine dar totusi in club nu iesi asa cum iesi pe strada
Rochita fara colanti zic sau colanti cu maieu sau altceva.dar daca tu te simti bine ..atunci poti sa te imbraci cum iti place..nu stim cum arata aceste 2 lucruri combinate, depinde si de model ..acum.nu stiu... distractie placuta!
Eu zic nu! Nu da bine sa porti o rochita mini cu colanti. Poarta rochita fara ei. Se va vede mai bine. Crede-ma.