Bună.
O apă de toaletă/o apă de parfum persistă dacă are în componență și mosc.
Foarte bune sunt cele de la Federico Mahora.
Pa, pa.
Buna,Legy!
Multumesc de raspuns, ai fundita de la mine.
Te-am si votat sa iesi ca si UTILIZATORUL LUNII! Imi doresc mult sa castigi acest titlu, fiindca esti cea mai buna dintre toti.
Te pup si eu, pa pa!
Buna,
Chiar ma pasioneaza parfumurile de aceea iti raspund si eu, desi vad ca e o intrebare mai veche.
As putea sa-ti fac o lista foarte mare cu parfumurile cele mai persistente, dar e vorba si de gustibus.
De ex cele orientale ( gen Angel de la Thierry Mugler sau Samsara de la Guerlain) si cypre sau aldehidice( gen Femme de la Rochas sau Magie Noire de la Lancome). Astea sint insa parfumuri foarte tari, persista si 3-4 zile pe piele iar pe haine, cu saptaminile. Daca vrei ceva mai fresh, woody, citrus sau aquatic, atunci mai scade si persistenta dar poate te simti mai confortabil cu ele: ex Elle de la Yves Saint Laurent, I love Love de la Mosquino, Sunflowers de la Elizabeth Arden etc. ( am o lista foarte, foarte lunga si iti stau la dispozitie).
Astea sint insa parfumuri destul de scumpe : 2-3-4 milioane sticla.
Daca vrei ceva mai ieftin, nu iti recomand nici Oriflame, nici Avon - sint parfumuri care tin o ora maxim pe piele, ambalate in sticle frumoase.
O calitate excelenta au parfumurile Refan ( imitatii dupa marci de renume) care persista categoric toata ziua. Au preturi ok- cam 30 -40 lei sticla de 50 si, si poti sa-ti faci cu ele mai multe mofturi, printre cele originale pe care ( poate) le cumperi mai rar.
Nu iti recomand sa cumperi parfumuri de firma decit din Sephora sau din duty free ( pe net sint fake-uri).
Daca mai vrei si alte sugestii, putem vorbi
Buna!
Iti multumesc mult de raspuns, o sa tin cont si de sfaturile tale, iti multumesc mult inca o data, Michelia!
Te pup!
Buna ingeras,
Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru cererea trimisa pe care am acceptat-o cu placere. Am vrut sa-ti scriu asta in privat, dar trebuie sa mai astept se pare, pina ajung la alt statut.
Seara faina!
nivea invisible for black in white sau parfum playboy
eu le am si mau multumit foarte mult!
Buna,Alexandra!
Iti multumesc pentru raspuns si sugestia ta.
Ti-am dat un vot "FOLOSITOR", deoarece fundita am dat deja.
Te pup!
Uite 3 parfumuri special care imi plac
www.parfumuri.joo.ro/parfumuri-dama/lancome/la-vie-est-belle.html
www.parfumuri.joo.ro/parfumuri-dama/thierry-mugler/alien.html
www.parfumuri.joo.ro/parfumuri-dama/versace/eros-pour-femme-dama.html
Toate parfumurile tester de pe parfumela sunt frumoase http://www.parfumela.ro/
Cele de la AVON sunt bune si persista mirosul dar sunt si scumpe.Ex.Christian Lacroix Rouge miroase demential. Sper sa te fi ajutat. Funda?
Cele de la Avon si Channel sunt bune, daca vrei la orce parfum sa se simta mai bine prezenta lui puneti parfum pe gat si pe incheieturile de la maini, asa cand vei da mana cu cineva, iel sau ia vor simti mai mult mirosul acestuia
Mersi de raspuns si aici.
Esti o adevarata prietena.
Ti-am mai dat un vot si aici.
Mersi mult... si tu esti o prietena adevarata, apropo cati ani ai? ieu am 12 ani
Buna,Diana!
Imi cer scuze ca-ti raspund asa tarziu la intrebare, eu sunt majora.
Te pup!
Mersi ca miai raspuns...
Vezi Aici http://dshopp.cabanova.com/produse-cosmetice.html
Sunt foarte bune, vei fi multumita
Sper sa iti placa
Buna eu folosesc apa de toaleta de la AVON sunt destul de OK dar cele mai bune sunt cele din FRANTA dar sunt si altele cum ar fi cele mai renumite DOLCE GABBANA, HUGO BOSS, GAULTIER, GIORGIO ARMANI CODE, PACO RABANNE ONE MILION, VERSACE etc. Daca stii sa cauti gasesti parfumuri bune.
Mdaaa.)Eu as spune ca cele mai bune parfumuri sunt:J'adoree care il am si eu si imi place taree
Calvin Klein Euphoria..Am avut si acest parfum, are un miros intens,
Chopard Wish.
La Petite Robe.
Gucci Rush
La Perla
La Perla-Shiny Creation
Lalique - Lalique
Lalique - Amethyst
Elizabeth Arden - Elizabeth Arden
Elizabeth Arden - Mediterranean
Sunt foarte bune si de calitateee.))))))
Fundaa?
Dupa mine, cel mai persistent este,, Today,, de la Avon. Insa, in magazinele ZARA, este un parfum multifruct care miroase foarte frumos, persista 1-2 zile si nu costa nici foarte mult.
Buna, poti incerca parfumurile de la El-Divino, sunt din esente franuzesti, mirosul persista si sunt si ok ca pret.
Uite un link : http://www.caligreen.ro/catalog/parfumuri-2
anonim_4396 întreabă: