| LisaZafre a întrebat:

Cunosc o tipa care avea niste sprancene hilare acum cateva luni, iar acum are niste sprancene superbe, de grosime medie si o forma superba fara make-up.Am intrebat-o ce a facut sa aiba asemenea sprancene.ce tratamente a aplicat ptc as avea si eu nevoie si ea mi-a spus ca le-a ras si apoi le-a dat cu ulei de ricin in fiecare seara timp de o saptamana,apoi iar le-a ras, si tot asa timp de o luna iar dupa o luna le-a lasat sa creasca definitiv, apoi a mers la salon si i s-a dat o forma superba.Este oare adevarata faza cu rasul? Daca da, e ok?

Răspuns Câştigător
| ForYouBaby a răspuns:

Da poate fi adevarata dar cel mai bine ar fi sa nu le razi sa le dai pur si simplu cu acel ulei de racin si sa le lasi sa cresca cat simti tu ca este nevoie dupa care sa mergi la un salon bun si sa iti deie o forma care ti se potriveste :) uite aici ceva ce poate o sa te ajute mai mult :)
http://www.acasatv.ro/......exces.html
Succes :)

3 răspunsuri:
| ELY098723456778990 a răspuns:

Pai ai putea sa iti lasi sprancenele sa cresca fara sa le razi si dupa ce iti cresc si nu ai forma te duci la un salon sa ti-le faci si ai putea si la le vopsesti doar putin.Si daca nu ai rabdare sa creasca incearca sa le conturezi cum un creion de desenat si o sa vezi ca o sa aiba un aspect natural si dragut. happy

| TinyLittleStar a răspuns:

Nu știu ce sa zic despre rasul sprâncenelor - mi se pare o măsură extremă. Dar dacă vrei sprâncene frumoase, în primul rând trebuie să le stimulezi creșterea și apoi să găsești o cosmeticiană pricepută, care le poate da forma ideală fizionomiei tale. Sprâncenele au nevoie de îngrijire atentă și permanentă, dacă vrei să fie frumoase. Aplică ulei de ricin seara înainte de culcare și ca și tratament profi îți recomand Billion Dollar Brows -
Brow Boost Tratament de Îngrijire pentru Sprâncene. Îl găsești pe Strawberry și este foarte eficient.

| SaschaM a răspuns:

Da, e adevarata. Eu nu am avut niciodata probleme cu ele dar mi le-am ras de vreo doua ori, ca mi-a placut cum arata si de fiecare data mi-au crescut mult mai frumos si mai dese dupa aia.