| Andrusk2 a întrebat:

Buna tuturor!
Doresc sa fac epilare definitiva cu laser însă am miopie, afectează cu ceva?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are treaba

| darrio2007 a răspuns:

Te epilezi in ochi?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Off ce rai sunt oamenii, tu vrei sa te epilezi pe picioare? Sau unde mai exact subrat? Cred ca daca te epilezi pe picioare vei sta intinsa pe patul acela nu ai contact vizual cu laserul deci chiar daca ai miopie nu te va afecta, ce varsta ai? Sanatate multa.

| sierra1 a răspuns:

"fac epilare...am miopie, afectează cu ceva?"

1 nu te uita la raza fermecată-epilatoare
2 la terminare, probabil n-o să vezi că ești epilat/ă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| johnnny123 a răspuns:

Și ai mult păr pe cornee?

| Andrusk2 explică (pentru johnnny123):

Am intrebat daca afectează din cauza acelor pulsații. Repede ati venit sa faceti glume

| Brizbriz a răspuns (pentru Andrusk2):

Da, sigur, daca ai miopie, faci degeaba epilare, pentru ca dupa aia oricum nu poti sa vezi diferenta

sau, de ce nu intrebi, am miopie, pot sa imi tai unghiile? ca doar unghiera face tzac

ca sa nu mai vorbim, ca lumea asta, e obsedata de siguranta, deci, daca era o problema, nu se vindeau aparate, sau macar SCRIAU MARE, daca ai cancer de piele, miopie, piele prea alba, etc., NU poti sa faci depilare, dar nicaieri nu am vazut nici un avertisment, absolut deloc
totusi, daca vrei sa, suflii in iaurt, intreaba la salon, intreaba doctorul de familie, sau vino aici sa faca lumea katerinka de tinehee hee

| darrio2007 a răspuns (pentru Andrusk2):

Ce legatura au pulsatiile cu ochii? Daca ai dubii, puneti ochelari de soare cand te epilezi.

Răspuns utilizator avertizat
| Lukasssz a răspuns:

Sper ca esti troll.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci când faci epilare cu laser nu-ți bagă laserul și în ochi, așa că nu o să te afecteze cu nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista epilare definitiva, mai bine epilează-te cu ceara, sau pasta de zahar, parul va creste mai rar și mai subtire, și ramai și cu verzișori

| blooms a răspuns:

Buna,
intrebarea este buna. Nu conteaza daca ai miopie sau nu. Fiecare persoana care merge la un salon de epilare laser sau IPL primeste o pereche de ochelari de protectie speciali proiectati pentru aparatul folosit.
Ochelarii de protectie in aceste cazuri sunt obligatorii si ofera protectie maxima.

Întrebări similare