Buna Cel mai indicat este sa-ti faci baie mai inaine, si sa stai cam 10 min in cada ca sa ti se deschida porii.si sa te poti epila usor. poti folosi si o spuma de ras pentru femei daca vrei sa ai un rezultat mai bun.asa nu te va durea deloc.si nici nu te vei irita(dar nu apasa foarte tare,)succes:*
Gandeste-te la dezavantaje cu ceara sau epilatorul nu mai ai probleme pentru 2-3saptamani, iritatiile apar in ziua cand te.ai facut aplici o crema hidratanta si vor disparea.Cu bicul te poti face la dus dar va creste in 2-3zile si va trebui sa mereu si mereu sa te faci nu e chiar asarau cu ceara sau epilator te vei obisnui intr.un final te vei satura sa recurgi mereu la bic si atat de des incat vei folosi una din cele 2 obtiuni, umm crema epilatoare are acelasi efect ca si bicul creste foarte repede.
cius si picioare cat mai frumoase s catifelate
Cuu ceara e cell mai bine! Sii nu doaree aproape delocc! e mai bine decatt cu bicul!
Mai nu-s fata da is pot zice ceva sigur. Nu te fa cu bicu ca te iriti stiu asta pentru ca lucrez intr-un salon si cosmeticeana mi-a zis ca cine se face cu bicu se irita si plus de asta creste "padure" si cel mai indicat este cu ciara
Dintre voi toti si fata care a pus intrebarea doar sdala a spus corect
BIG alti ati spus bic ce-o fi ala nu stiu