| mellisa_1721 a întrebat:

Buna tuturor. imi poate spune cineva cum sa ma fac cat mai bine cu bicul pe picioare.adica cat mai bine.sau cateva trucuri cu bicul.pentru ca nu vreau durere si iritatii cu ceara si crema depilatoare. funda pentru cel mai bun

Răspuns Câştigător
| Daliutza a răspuns:

Pai poti folosi big de la venus si gel de ras pentru femei

5 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Bunahappy Cel mai indicat este sa-ti faci baie mai inaine, si sa stai cam 10 min in cada ca sa ti se deschida porii.si sa te poti epila usor. poti folosi si o spuma de ras pentru femei daca vrei sa ai un rezultat mai bun.asa nu te va durea deloc.si nici nu te vei irita(dar nu apasa foarte tare,)succes:*

| Cella a răspuns:

Gandeste-te la dezavantaje cu ceara sau epilatorul nu mai ai probleme pentru 2-3saptamani, iritatiile apar in ziua cand te.ai facut aplici o crema hidratanta si vor disparea.Cu bicul te poti face la dus dar va creste in 2-3zile si va trebui sa mereu si mereu sa te facitongue nu e chiar asarau cu ceara sau epilator te vei obisnui intr.un final te vei satura sa recurgi mereu la bic si atat de des incat vei folosi una din cele 2 obtiuni, umm crema epilatoare are acelasi efect ca si bicul creste foarte repede.
cius si picioare cat mai frumoase s catifelatehee hee

| PuFuLeTe a răspuns:

Cuu ceara e cell mai bine! Sii nu doaree aproape delocc! e mai bine decatt cu bicul! happy

| andreiandre a răspuns:

Mai nu-s fata da is pot zice ceva sigur. Nu te fa cu bicu ca te iriti stiu asta pentru ca lucrez intr-un salon si cosmeticeana mi-a zis ca cine se face cu bicu se irita si plus de asta creste "padure" si cel mai indicat este cu ciaratongue

| missdeny a răspuns:

Dintre voi toti si fata care a pus intrebarea doar sdala a spus corect
BIG alti ati spus bic ce-o fi ala nu stiu