Dar rowenta nu e deloc o firma necunoscuta, sunt foarte celebrii in randul aparatelor de coafura dar probabil nu ai auzit tu pe ei dar te asigur ca nu dai bani pe o firma necunoscuta + ca eu acel ondulator l-am luat la sugestia mamei mele care e hairstylist si se pricepe.
Protectia termica costa in jur de 15 lei( nu sunt foarte sigura) dar oricum pe acolo nu mai mult de 20 de lei.
Eu o iau direct de la un reprezentant kallos dar sigur gasesti pe net ori in hipermarket-uri sigur sunt standuri kallos de unde poti sa il iei, am vazut acuum cateva zile unul in real.
Buna!
Eu iti sugerez sa il iei pe cel de la rowenta curl activ, e super super bun si face niste bucle superbe, la inceput nu o sa iasa prea frumoase deoarece dureaza putin sa te obsnuiesti cu rotatia automata dar dupa ce te inveti o sa iasa niste bucle superbe.
Eu l-am luat din carefoure cu 150 de lei cea ce mi se pare super convenabil la cat de bun e.
P.S: Inainte sa folosesti placa sau ondulatorul iti recomand sa te dai cu o protectie termica pentru a nu-ti arde parul, eu ti-o recomand pe cea de la kallos glosy restructural crystal fluid.
Buna! De rowenta mi se pare ca am auzit de vopsea, nu stiu sigur.Nu as da 150 de lei pe o firma necunoscuta sincer.
Apropo cat costa protectia termina? In ce magazin o pot gasi?
Okei! Ma gandeam pe la kaufland daca gasesc, mersi de sfat!
Dar rowenta nu e deloc o firma necunoscuta, sunt foarte celebrii in randul aparatelor de coafura dar probabil nu ai auzit tu pe ei dar te asigur ca nu dai bani pe o firma necunoscuta + ca eu acel ondulator l-am luat la sugestia mamei mele care e hairstylist si se pricepe.
Protectia termica costa in jur de 15 lei( nu sunt foarte sigura) dar oricum pe acolo nu mai mult de 20 de lei.
Eu o iau direct de la un reprezentant kallos dar sigur gasesti pe net ori in hipermarket-uri sigur sunt standuri kallos de unde poti sa il iei, am vazut acuum cateva zile unul in real.
Eu am o placa si e foarte buna nu arde e perfecta, e de la Remington. O folosesc zilnic de 3 ani! nu s-a stricat niciodata pana acum :*
succes, te puppp:*