Tu duci lipsa de laudatori si te complexeaza asta! Probabil ca anturajul tau s-a obisnuit cu tine asa cum esti si nu considera ca trebuie sa te complimenteze, daca arati normal. Daca ai arata extraordinar de bine, poate ca te-ar lauda! Frumusetea sta si in altceva decat in kg in minus sau sani mari!
Uff... Te inteleg aceeasi problema o am si eu, mai ales cind ajung sa-mi cumpar ceva din hainute, mi se pare ca sunt grasa, ca picioarele nu sunt asa. observ atentia celor din jur, dar complimente nimic.Nu e problema in tine pur si simplu, tu singurica pune-ti in cap ca tu esti cea mai sexy, ca tu esti cea mai dintre toate.Si vei observa ca toti te vor aprecia mult mai mult, cind vor vedea ca tu pe tine te iubesti si te apreciezi...Succese
Si eu sunt la fel. Doar ca eu sunt prea slaba. Am 13 ani, 1. 64 si 36 kg. NIci mie nu imi spune nimeni nimic, decat daca incep sa ma plang. Toata lumea care ma vede pe strada tipa uite si mumia aia cum arata Am incercat sa ma ingras dar nu pot. Cateodata mi se pare ca imi sta bine cu pantalonii nu stiu care dar alteori zici ca am 2 bete infipte undeva.
lasa, multe arata bine sa fim noi alea mai speciale
Stai linistita! Esti ok asa cum esti nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta asta! Si as vrea sa iti spun o intrebare: tu le faci in fiecare zi complimente celorlalti? ceea ce vreau sa iti spun este ca e normal ca un om sau cel putin un prieten adevarat sa te ajute atunci cand ai nevoie, cand te simti prost sau in cazul tau cand pur si simplu te crezi ingrozitoare! Si eu am zile din-astea si exact ca tine imi gasesc alinarea in prieteni sau mai bine zis in complimentelelor! Sper ca te-am ajutat cat de cat!
nu esti grasa, esti normala. decat sa fii slaba si sa ai boli cum ar fi anorexie sau anemie, e mai bine sa fii normala