anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am pensat, dar prea mult ramanand cu o distanta destul de mare. Vreau neaparat sa stiu in cat timp imi vor creste sprancenele ca inainte. VA rog raspundeti repede pentru ca voi pleca in curand si vreau sa stiu daca sa le mai las sa creasca. Le las de pe 5 iunie in cat timp vor fi ca inainte? Si pe langa asta ar trebui sa le las sau nu?

Răspuns Câştigător
| aneta a răspuns:

Cam intr-o luna cred ca iti vor creste la loc cat de cat. Daca vrei sa iti creasca mai repede da-le cu ulei de ricin deoarece acesta va accelera cresterea lor.Si eventual ca sa maschezi greseala pe care ai facut-o foloseste un creion de sprancene de culoarea sprancenelor tale. Poate te ajuta si asta http://www.acasatv.ro/......nelor.html

7 răspunsuri:
| Roxett a răspuns:

Iti cresc dupa 2-3 saptamani. Poti sa grabesti cresterea firelor de par cu ulei de ricin (il gasesti la plafar)

| daydreamer a răspuns:

Daca te-ai pensat pentru prima data o sa-ti creasca destul de greu. Incearca sa le dai o forma asa cum sunt pana vor creste.

| kzn00b a răspuns:

2 saptamani

| myyno a răspuns:

Sa le dai cu ulei de ricin sa creasca mai repede intr-o saptamana maxim. Uleiul de ricin il gasesti la farmaceie in jur de 10 lei. funda

| LoveYou_5971 a răspuns:

Depinde de fiecare.de ex mie imi cresc in cateva sapt.si da, uneori se intampla sa te pensezi si sa-ti ramana un loc mai mare decat vroiai, dar vor creste la loc si poti incarca ceva mai putin.hope to helpkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti bruneta, da-ti cu un creion negru usor acolo, sa acoperi putin ca se observa greu si nu cred ca o sa intoarce lumea capetele sa se uite la sprancene

| Anonimusss_1065 a răspuns:

Daca sa le lasi sau nu,tu trebuie sa stii. Daca iti plac asa,lasa-le asa daca nu. lasa-le sa creasca. Nimeni nu-ti poate spune in cat timp,la fiecare om in parte parul creste repede, foarte repede, sau chiar foarte greu.ar trebui sa se vada ceva crescand acolo dupa cateva zile, o saptamana.