| CThomas a întrebat:

Buna tuturor, ma adresez in special fetelor cu o intrebare : Ce vi se pare mai atragator un barbat care poarta mai tot timpul imbracaminte eleganta? sau vi se par mai atragatori barbati imbracati sport ...sau trendy (parerea mea imbracamintea sport isi are locul la sala) Aici e profilul de fb... vedeti vreo 2 poze si in functie de raspunsuri poate o sa las costumele si camasile deoparte ..sau poate nu laughing) va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Valisha18 a răspuns:

Cred mereu ca eleganta joaca mereu un loc important inimaginea unei personae, indiferent de ce sex.
Marilyn Monroe a fost dorita de atat de multi, si era o femeie eleganta. Principiul este acelasi si in cazul barbatilor... Ca exemplu il ai pe James Bond!; D
Daca simti ca imbracamintea eleganta te reprezinta, inteleg si de ce; ar trebui sa continui cu stilul acesta deoarece garantat vei arata bine in ochii femeilor adevarate!
Sper ca te-am ajutat! Succes!

10 răspunsuri:
| Bailey a răspuns:

Eu cred ca nu felul in care se imbraca face un baiat atragator. Felul sau de a fi face asta. Totusi, mie imi plac baietii imbracati casual adica blugi un tricou si tenesi. Sport doar cand joaca fotbal sau cand se duc la sala, iar elegant cand merge la o ocazie speciala sau ceva de genul. Doar nu o iesi in fiecare zi pe sfara in costum si camasa.Mie una nu-mi place asa. thinking :*

| mona a răspuns:

Cei mai eleganti sunt atragatori dar imi plac si cei care se imbraca sport

| afrodita3333 a răspuns:

Mie personal imi plac cei imbracati elegant, mereu am avut o slabiciune pentru asta

evenso
| evenso a răspuns:

Cel mai atragator sunt barbatii imbracati eleganti.

P.S. Unde e profilul?

| evenso a răspuns (pentru CThomas):

Le-am vazut, toate pozele imi plac dar mai ales asta:
http://www.facebook.com/....../photo.php

| Estera123 a răspuns:

Raspunsurile vor fi diferite in functie de varsta, sunt convinsa. Nu cred ca modul in care se imbraca il face atragator ci stilul care ii sta cel mai bine. Sunt unii care arata foarte bine in costum, iar altii arata foarte ciudat. Dar ca sa iti raspund si la intrebare, imi plac foarte mult baietii/barbatii care se imbraca casual.

| Metin2intrebari2 a răspuns:

Chaut gagica am OPEL Astra H 2007-rosu pasion-1, 4 ecotec, varianta cosmo: 57.000 km, carte service, prop. varianta full, clima+comenzi volan, etc.+anvelope iarna, masina tinuta la garaj, impecabil tehnic+optic, accept test, 05 Dec 11:00
0767.772.000 Bucuresti

| Deyutzikaa a răspuns:

Mie in general imi plac baietii care se imbraca casual.Adica pantaloni blugi, un tricou/bluza. Nu prea imi plac acei baieti care se imbraca sport mai mereu, iar cei eleganti, doar daca e cazul si sunt undeva, unde este necesaa acest gen de imbracaminte.