Prefer baietii imbracati elegant, pentru ca asa ma imbrac si eu, nu-mi plac cei imbracati sport. Sunt ok si cei casual-trendy.
Buna pararea mea e ca depinde de fizicul acelei persoane pentru ca poate i sta bine elegant poate sport... sper sa te ajute
Sunt de acord cu *Yrissssss*. Fiecare om ar trebui sa poarte ce il avantajeaza, daca tie iti place sa te imbraci elegant atunci nu iti schimba garderoba doar pentru parera unui om. Poarta ce te avantajeaza, in ce te simti tu bine.
La mine nu merge linkul, dar ca să fii elegant nu trebuie să te îmbraci la costum şi la cămaşă. De exemplu e acum moda aceea faină la băieţi cu pluovere şi blugi. Şi sport nu înseamnă neapărat pantaloni de trening şi tricou, poţi fi sport şi în blugi, un tricou frumos şi adidaşi. Dar depinde de fizicul băiatului.
Imbracamintea eleganta mereu are ceva special insa nu neaparat cravata si pantalon la dunga zilnic. nu. Dar nici pantalonii de trening cu turul lasat
Buna, mie imi plac baietii care combina stilurile. Adica cand face sport sa se imbrace sport, la o intalnire/iesire/plimbare mai elegant si intr-o zi obisnuita de iesit afara casual.
Imi plac baietii care se imbraca in functie de ocazie.de exemplu un baiat imbracat la costum cu pantofi eleganti si papion ar fi aiurea intr-o simpla cafenea.prefer stilul casual iar la ocaziile deosebite prefer sa fie elegant si stilat.