| CThomas a întrebat:

Buna tuturor, ma adresez in special fetelor cu o intrebare : Ce vi se pare mai atragator un barbat care poarta mai tot timpul imbracaminte eleganta? sau vi se par mai atragatori barbati imbracati sport ...sau trendy (parerea mea imbracamintea sport isi are locul la sala) Aici e profilul de fb... vedeti vreo 2 poze si in functie de raspunsuri poate o sa las costumele si camasile deoparte ..sau poate nu laughing) va multumesc anticipat

https://www.facebook.com/....../photo.php

4 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Esti baiat. fain...

personal n-am sa ma uit niciodata pe strada dupa un baiat imbracat sport.

fetele de mai sus vorbesc de haine de firma, dar a te imbraca elegant, ca si a te imbraca sport nu presupene numai haine de firma. adica e bine sa le ai, daca ti le permiti si intr-adevar tin mai mult si sunt lucrate cu mai multa atentie. dar sa te afisezi cu o haina ca scrie pe ea nu stiu ce firma mi se pare jalnic si mult, mult prea superficial.

| barbieroz a răspuns:

Eu una ador barbatii care se imbraca elegant si cu gust. Dar trebuie sa arati bine si fizic ca sa pari elegant cu stil. Dar si trendy e ok. Eu zic sa iti faci un orar unde si cand elegant si unde si cand trendy sau sport

| Alexandra0005 a răspuns:

Buna! Din perspectiva mea fetelor nu li se pare atragator un barbat imbracat cu nu stiu ce haine firma sau altele, fetele incep sa placa un baiat dupa ce il cunosc mai bine in general le place : simtul umorului, felul barbatului de a fi big grin deci ar trebui sa te imbraci cum iti place, cum de simti tu mai bine! Bafta la fetewinking big grin

| AndraRox a răspuns (pentru Alexandra0005):

Mie imi plac hainele de firma laughing
Un baiat se imbraca dupa cum ii este "felul". Te obisnuiesti asa, e mai greu sa abordezi un alt stil acum. Depinde de tine. Daca preferi "eleganta" ramai asa. Da, este adevarat ca mai nou, baietii imbracati mai casual atrag. Conteaza ca tu sa te simti bine si sa te regasesti prin stilul vestimentar, daca intelegi ce vreau sa zic.
"Haina face pe om"...