Pe mine clar ma atrag barbatii eleganti si cred ca pe toate femeile de altfel.Dar imi place si stilul casual, mi se pare cel mai potrivit...ai dreptate, imbracamintea sport nu e de umblat in lume(decat daca esti copil/adolescent), mai degraba pentru sala sau stat lejer in casa.
Parerea mea este ca este mai tare un baiat care inmbracat in sport si trendy
Depinde de situatie si locul in care te afli... nu poti stabili un standard. depinde si de barbat.
Dupa parerea mea un barbat trebuie sa stie unde si cand sa poarte acele haine e adevarat ca femeile adora barbatii imbracati elegant dar nici sa apara la o plimbare in parc imbracat la costum ar fi jenant, dar nici sa apara la un eveniment imbracat in sport( penibil)
Depinde de ocazie, in general imi place elegant. In principiu ar trebui sa te simti comfortabil in hainele in care te imbraci, indiferent de stil.
Mai atragatori sunt barbatii imbracati elegant cu bun gust, parerea mea. De exemplu la costum, dar nu numai asta inseamna a te imbraca elegant. Poate fi si casual.
Aici e profilul unde puteti vedea cam la ce ma refer Www.facebook.com/arva.conradthomas