| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna tuturor...nu pricep de ce oare se electrizeaza parul...am parul rar si mi se electrizeaza.
Voi folositii produse pentru indesirea parului? am auzit ca sunt la plafar niste fiole si un sampon separat prima data se spala pe cap cu acel sampon si dupa se pune continutul fiolei pe parhappy
Voi ce atiincercat pentru par?

4 răspunsuri:
| anad a răspuns:

A mai fost o astfel de intrebare si sper sa iti foloseasca raspunsurile de la: http://www.tpu.ro/......ace-mersi/

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Vad raspunsul la o intrebare l-ai primit deja.Deci ce folosim.Eu aveam mari probleme cu caderea parului pana cand o prietena mi-a spus sa incerc acest sampon.Se numeste Alpecin si are efect si impotriva matretii.Intr-adevar parul meu creste mai repede si mai des iar firul de par este mult mai rezistent.Prietena asta a mea a incercat si cu ulei de ricin iar rezultatele sunt vizibil de bune, sincer.Ai putea intreba la o farmacie de uleiul de ricin, iar de sampon stii unde se gaseste...Mult noroc!

| annie23 a răspuns:

Am citit intr-o revista ca:atunci cand te speli pe par, sa iti masezi pielea usor, nu sa freci prul ca pre o carpa iar la final nu iti sterge parul cu prosopu` ci pune prosopul pe cap si lasa-l sa absoarba apa...acelasi lucru pateam si eu cu electrizarea pentru ca am firul parului subtire...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat cu balsam e foarte bun eu asta folosesc
nu are rost sa te complici cu fiole etc...