| Rux_5597 a întrebat:

Poate ca a mai fost adresata intrebarea asta dar am sa o repet.Am 17 ani, 1.55 m inaltime si 43 kg, e drept, port tocuri mereu si ma folosesc de trucuri precum pantalonii cu talia foarte inalta si altele.Imi dati si mie niste idei, combinatii de haine pentru mignone ca mine? Vreau sa subliniez faptul ca am un corp frumos(forme ok, posterior bombat, etc).

Răspuns Câştigător
| adrianhasde a răspuns:

Cum esti mai mica de statura la 1, 55 cm sau ai picioarele relativ scurte (in comparatie cu lungimea toracelui si cu inaltimea ta), esti avantajata de sacourile sau jachetele care se opresc in dreptul liniei soldului.
- Daca ai soldurile inguste sau soldurile nu sunt o zona-problema pentru tine, poti purta sacouri a caror lungime ajunge in dreptul incheieturii mainii. Pentru a-ti da seama de lungimea ideala, stai in picioare cu mana pe langa corp.
- Lungimea "din dreptul incheieturii " va acoperi exact atat cat trebuie din solduri.
- Daca esti foarte inalta sau ai soldurile late, te avantajeaza hainele tip redingota, trei-sferturi, a caror lungime depaseste varful degetelor
- Lungimea care se potriveste tuturor femeilor, indiferent de inaltime si proportii, este cea care ajunge pana in dreptul pumnului. La fel ca mai sus, stand in fata unei oglinzi, in picioare si cu mana pe langa corp, va trebui sa strangi pumnul si sa iti masori cumva acel punct. Un alt avantaj al acestei lungimi de sacou este ca se potriveste cu mai toate lungimile de fuste, cu toate croielile de pantaloni si cu toate inaltimile de tocuri.Pentru viitor, este bine sa stii care sunt factorii de care trebuie sa tii cont cand alegi lungimea unei haine: inaltimea; silueta (conformatia); proportiile bazinului (bazinul inalt sau jos), zone-problema ale corpului (fund proeminent, solduri late, pulpe foarte groase) si varsta. Succes!

0 răspunsuri: