Buna! Intr-adevar, uleiul de ricin accelereaza putin cresterea parului, dar nu face minuni.Luni vei avea aceeasi marime a bretonului chiar daca dai din ora in ora cu ulei de ricin...Asteapta 3-4 saptamani si bretonul iti va creste.Pana atunci, ori il lasi asa, ori il prinzi cu o agrafa sau iti pui o bentita.Bafta!
Pai uite am eu o idee date cu ulei de ricin pentru ca pff e ffff bun si eu m-am dat si intr-o luna mi-a crescut foarte mult parul crede-ma chiar eram disperata sa ma tund si pentru maine la scoala iti sugerez sa faci ceva la parul tau il intinzi cu placa sau ma rog. bucle.ce vrei tu iar bretonul nu il dai pe o parte si il prinzi intr-un mot asa ca de pui ''mot de pui'' daca stii la ce ma refer mai ales ca e mic si in varful capului o sa arate ff bine si daca te dai si cu mult rimel si asa o sa arati chiar ca o printesa :X bafta la scoala si eu trec tot a 9`a
Te inteleg, crede`ma
si eu mi-am tuns breton, insa am fruntea cam ingusta si chiar daca bretonul imi ajunge pana la sprancene, tot e scurt...si.nu stiu dar arata cam naspa avand in vedere ca nu sunt obisnuita cu el
sfatul meu: prindeti``l cu o agrafa, sau pune`ti o bentita cu fundita sau floare intr-o parte si va arata bine
Dupa cam vreo 2 saptamani iti creste parul inca pe-atat pe cat il ai (daca e scurt)
Parul creste intre 1-2 cm pe luna, maxim. Nu exista nimic care sa produca efecte spectaculoase in timp scurt. In plus, uleiul de ricin o sa-ti ingrase parul, chiar daca e foarte bun. Incearca sa-ti modelezi in breton cu ceara de par sau gel niste suvite separate, putin mai late. Sau prinde-ti-l cu o agrafa haioasa. Pe viitor evita coafeza, mai ales ca te-ai ars deja cu ea.http://www.google.ro/......tp?/search
Daca bretonul nu e filat bine, mai ales ca este scurt o sa-ti fie greu cu el, insa in 2-3 saptamani o sa-si dea drumul. Un alt sfat: nu te lasa complexata de el. Astfel toata lumea o sa observe ceea ce vrei tu sa ascunzi. Parul creste. Succes!
Oricum nu intentionam sa il am maine mai lung, dar macar intr.o luna sau 2 sa ajunga la o lungime acceptabila
multumesc pentru raspunsuri :*
DaciaRomania întreabă: