Buna Adelyyy!
Eu zic sa folosesti mai rar fondul de ten pentru ca iti strica tenul.Stiu eu ca vrei sa ai o fata perfecta dar gandeste-te ca in timp o sa arate oribil daca exagerezi cu fondul de tenOricum tenul natural este mult mai frumos
La multi ani!Un an nou fericit!
In primul rand il folosesti corect? Inainte te demachezi?, hidratezi pilelea cu o crema de baza si apoi pui fondul de ten? Oricum fa un pic de pauza ca nu strica
Ma demachiez si dimineata si seara insa daca m-am demachiat nu m-am mai dat si cu o crema
Eu zic că ar trebui să îl foloseşti mai rar, la urma urmei şti prea bine că ce-i prea mult strică, gândeşte-te, că aşa cum e faţa ta cu pistri cu cicatrici e faţa ta şi trebuie să te simţu bine în pielea ta. Foloseşte dacă vrei altă marcă de fond de ten, şi nu exagera, pune doar puţin. Dacă ai pielea uscată nu strică să te dai cu o cremă hidratantă, şi nu neapărat atunci când foloseşti dond de ten. În principiu ia-o mai încet . An nou fericit
Uite ce poti face daca vrei. renunta la fondul de ten si inlocuieste'l cu o crema colorata care iti da u aspect usor bronzat si acopera si imperfectiunile in plus si hidrateaza deci nu exista posibilitaea sa nu se intinda bine. sper ca am fost de folos.
Mario1996 întreabă: