Buna! Cel mai bine ar fi sa il lasi sa creasa.cu cat e mai lung cu atat devine mai greu si isi pierde din volum. dar pana atunci poti sa te tunzi (fara sa iti iei din lungime) si sa-i spui coafezei doar sa iti ia din volum. daca iti iei doar din volum mai des o sa ti se rareasca si o sa arata altfel.bine.ai grija si la cine te tunzi.
Ar fi bine sa iti faci si breton, dar sa nu fie prea scurt si ar trebui sa il indrepti cu placa sau dupa baie sa usuci doar bretonul si intre timp sa il indrepti cu o perie rotunda si dupa sa-l prinzi cu niste agrafe sa stea cat mai drept.restul parului poti sa il lasi sa se usuce singur, sau sa-l prinzi cu un elastic cat mai jos si nu prea strans. de aseamenea poti dupa baie, cat e inca ud sa bagi putina spuma in el, sau ceara spray ca sa stea cret si sa isi piarda din volum, dar asa de ingrasa mai repede.
Oricum ca sa ti-l aranjezi e suficient sa iti indrepti bretonul si poate cateva suvite in fata.restul parului poti sa il lasi natural.
Sper sa-ti fie de ajutor ce ti-am spus :*
Incearca sa aplici pe parul ud, dupa baie, spuma de par.
Sau imediat ce termini de facut baie, iti pui pe cap un prosop. Ti-l pui in asa fel incat sa zicem ca prosopul ar fi parul tau si ti-l prinzi in coada jos. Ai inteles? Asta e ca sa nu mai stea asa umflat. La mine merge, desi nu am parul la fel ca al tau.Al meu e ondulat spre cret. Sper sa mearga.
Ar trebui sa iti aranjezi parul cu spuma ca ziceai ca atunci cand e ud sta bine, iar putina spuma ar ajuta mult mai mult decat apa. cred ca ar fi bine sa te filezi mult din par asa o sa para ca nu e atat de des si nu va fi atat de umflat.http://www.google.com/......tp?/imgres uite si ea are frunte lata si nu se plange si mi se pare ca ii sta bine! daca o sa-ti faci breton ar fi bine sa ai si placa.
Parul cu cat este mai scurt cu atat sta mai infoiat, cu cat este mai lung cu atat este mai greu si mai lasator(din cauza greutatii el se lasa in jos)daca te tunzi ai sa faci o mare prostie, dar daca iti dai cu apa parul dupa ce se usuca devine si mai infoiat, ca si dupa spalare, parul doar sta mai infoiat.nu? Iti dau un sfat: daca zici ca ai fruntea lata...iti poti face un breton drept, sau putin putin scarit, si dupa spalare til poti aranja cu feonul si un pieptene, roaga frizerita sa-ti arate cum, dupa ce ti-l face...Eu tot ma confrunt cu asa problema, insa de multi ani ma folosesc de placa, care mi-a distrus parul definitiv mai bine du-te la frizerie si alege o frizerita mai tanara si cere-i un sfat succes
Am uitat sa precizez ca NU vreau sa folosesc placa. Daca o folosesc imi voi strica parul, arzandu-l.
Pentru parul uscat poti sa folosesti spray-ul din gama elseve total repair 5. e un spray cu keratina care reface firul de par.si pentru ca parul sa nu fie infoiat ar trebui sa incerci sa nu folosesti pieptenul decat inainte sa-ti faci baie. daca iti day cu spray-ul ala in par ti -l poti aranja foarte bine si cu mana
http://www.loreal-paris.fr/img/l10n/products/305x262/HCa20_4.jpg
Poate o tunsoare ca lumea ti-ar trebui, ca sa se aseze bine parul, filat mult, in scari, nu stiu exact dar poti intreba coafeza. Sau poti sa folosesti produse pentru par care sa-ti aranjeze bine parul si sa-ti dea mai putin volum. Sunt o groaza de produse care te pot ajuta. Cauta si incearca