| endorphins a întrebat:

Buna tuturor!
Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine... Cautam pe internet poze cu diverse trench-uri pentru barbati(pentru ca vreau sa imi cumpar), iar la un moment dat am gasit asta:
http://images1.okr.ro/......00_300.jpg (uitati-va in partea dreapta; observati ca in poza aceea sunt trei poze de fapt; ma intereseaza poza aceea mare, care predomina poza propriu-zisa, acel costum complet.)

Intrebarea mea pentru voi: Unde gasesc sa imi cumpar cravata ca aceea, vesta ca aceea si camasa ca aceea? as mai dori sa imi spuneti unde altundeva mai pot sa gasesc trench ca acela.
Vreau urgent sa aflu de unde imi pot achizitiona o vesta ca aceea! (initial voiam sa intreb doar de vesta, dar vreau sa aflu de unde le pot achizitiona si pe celelalte)
Multumesc anticipat! :)

Răspuns Câştigător
| hexer4u a răspuns:

Intr-un Mall, dar nu e sezonul de asa ceva. E de primavara/toamna, deci nu stiu daca vei gasi. Am vazut in toate magazinele mari de haine. Poate nu identice, dar sigur gasesti. Atentie, trebuie sa ai corpul pentru asa ceva

| endorphins explică (pentru hexer4u):

Ok, inteleg... Stiu ca trebuie sa ai corp bine modelat pentru asa ceva; daca nu aveam corpul modelat nici nu mai aveam de gand sa imi cumpar.happy Anyway, multumesc pentru avertisment!

"From my rotting body, flowers shall grow and I am in them and that is eternity."(Edvard Munch)

| hexer4u a răspuns (pentru endorphins):

Partea buna e ca poti de pe net chiar daca nu e sezon, doar ca trebuie sa ai rabdare sa cauti exact, si nu poti proba.

3 răspunsuri:
| endorphins explică:

Da, intr-adevar. happy
Mai astept vreo doua zile si iti dau funda. M-am lamurit, dar ii mai las si pe altii sa isi exprime parerile.