Buna, te pot ajuta cu o vopsea de lux foarte ieftina si un salon virtual sa incerci aceasta vopsea de par. Incearca-l este secretul lui Fergie! :X
http://haircolor.avon.com/ro/
Succes!
Pai cel mai bine ar fi sa te duci la un salon sau la un magazin unde ai monstre din alea cu par vopsit si iei cate o culoare si o pui lana fata ta si de uiti in oglinda si vezi cu care ti-ar sta mai bine eu asa fac
Cu blond capsuna nu ti-ar sta bine ca ai tenul deschis...
Foarte bine ti-ar sta cu un blond peroxid. Dar ca sa iti iasa un blond bun trebuie mai intai sa te decolorezi, si asta o sa-ti strice foarte mult parul
Sincer daca vrei sa obtii o culoare ce sa iti si placa atunci mai bine du-te la un salon. Dai 100 lei dar macar stii ca nu o sa stai in fata oglinzi si o sa plangi. Crede-ma ca nu iese deloc cum ii pe cutie, pentru ca si eu m-am vopsit blonda si mi-o iesit foarte naspa. Sincer eu ti-as recomanda sa alegi orice alta culoare numai blonda nu pentru ca blondul este singura culoare pe care o scoti foarte greu. Dar daca tot vrei sa te vopsesti mai bine mergi la un profesionist, pentru ca acolo nu fac asa ca scot dintr-o cutie o vopsea o amesteca si gata, ci amesteca mai multe tipuri de vopsea si totusi o sa arate bine, dar daca te vopsesti acasa nu prea stii la ce rezultat sa te astepti. Bafta
Da si eu am incercat sa ma vopsesc blonda nisipiu insa nu mi-a stat chiar asa de bine.Sunt aproape la fel ca tine. Oamenii mi-au spus ca mi-ar sta bine blonda f deschis.Incearca si tu cea mai deschisa nuanta.Cred ca ti-ar sta bine.Mie imi sta. Sper ca te ajut.
Unei fete ii sta cel mai bine cu parul ei naturat. Crede-ma ca mai mult te va iubi un baiat stiind ca ai parul natural si ca nu te-ai vopsit decat contrarul.
Asa ca te rog sa te mai gandesti inca odata daca vrei sa te vopsesti.