Nu ai mentionat cati ani ai pentru ca cred ca este destul de important. Nu prea inteleg cum vrei sa te ajutam. Este o poveste tipica acelei parti a copilariei cand nu mai suntem toti la fel jucandu-ne, ci incepem sa ne diferentiem sexual, baieti si fete. Ma deranjeaza si nu neaparat la povestea ta dar in general la fetele tinere ca intotdeauna cand stau cu un baiat prin preajma se simt obligate sa poarte ceva decoltat; mi se pare aiurea. Poate e modern dar prefer sa fiu invechit decat sa accept asta ca un fapt potrivit.
Oricum, tie iti urez succes! Daca esti mica mai asteapta pana sa te gandesti la o relatie serioasa, cred ca e prea devreme si o sa observi si tu asta...
Nu, cum sa ne plictisesti? [ma rog.pe mine una nu
-povestea ta e destul de interesanta
-ce sa spun , imi pare rau , trebuia sa-i dai o sansa totusi , pacat ca acum e prea tarziu.
-Dar totusi, parerea mea ar suna cam asa : daca iti pare rau, si totusi simti ceva penrtu el, ai putea incerca sa vorbesti cu el, sa-i dai semne ca ai vrea sa fiti impreuna, si poate cine stie, daca inca tine la tine, va fi de acord, dar , dupa cum spui de acum aveti program diferit , nu stiu , puteti vorbi pe mess, la tell, iar de vazut , e cam nasol,[daca veti fi in orase diferite ma refer], ma rog, o puteti face in weekend .
-dar, pe dealta parte, cred ca in timp o sa-l uiti, daca n`o sa va mai vedeti asa des precum va vedeati inainte [aproape zilnic], si nu sunt chiar asa de sigura daca v-a functiona relatia dintre voi doi in conditiile astea, adica, fiecare v-a avea un anturaj diferit, v-a intalni persoane noi, isi v-a schimba conceptiile, [intelegi la ce ma refer]
Ma rog
Sper sa iei ceam mai buna decizie, scumpa , [sau probabil ai luat`o deja]
Bafta si tine`ma la curent daca " a iesit ceva ".
:X.
Nici macar nu ai mentionat ca iti place baiatul si daca iti place de el vorbeste cu el invita-l in oras nu trebuie ca scoala sa fie singurul loc unde sa va vedeti. Oricum imi pare foarte ciudat tipul ai grija sa nu fie vreau pshihopat glumesc oricum amandoi va comportati extrem de ciudat(in special el) fa tu primul pas si vorbeste cu el daca il placi. Daca da semne ca nu-i pasa nu mai fi prostuta si insista nu-l mai baga nici tu in seama si daca vrea dupa aceea sa vorbeasca el cu tine ii spui frumos ca nu esti interesata scurt si la obiect. Eu unul daca plac o fata nu am tupeul sa ii vorbesc urat...mai ales daca e la inceput, deci sincer cred ca v-a trebui sa uiti de el.Si terminati cu privirile astea merg 2-3 zile pana unul din voi vorbeste cu celalalt Sper ca ai inteles bafta:*