anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

un baiat care era cu mine in scoala, imi dadea semne ca ma place (cred)big grin.Prima data a fost si ziua in care l-am cunoscut.Plecam impreuna intr-o excursie la munte, eu si cu colegul lui intarziasem.Am ajuns amandoi in acelasi timp, colegul lui fiind mai plinut nu putea sa treaca de minelaughingsi a inceput sa se certe, eu nu zicea nimic, pana m-am dat eu la oparte. Celalat se uita la mine atat de frumos:X, insa baiatul acela asculta manele, iar eu nu le suport si le-am zis sa inchida, a facut asta pentru 5 min apoi iar a inceputlaughing

Cand am ajuns la cabana nu prea am vorbit, dar facea glume cand era in preajma meabig grin, insa seara il apucase nebunia de tot. A venit la mine in camera, s-a asezat confortabil pe patul meu, eu langa el.Cand a inceput sa vorbeasa nu mi-a venit sa cred ce aud, vorbe urate la adresa mea, dar stateam minute in sir uitandu-ne unul la celalalt si eu ii ziceam sa termine ca nu imi place sa se uite la mine(adevarul era ca aveam o bluza cam decoltatalaughing )

Insa m-am enervat foarte tare ca se uita la mine...si i-am dat o palma...deci nu stiu de ce, nu am vrut, doar instinctul m-a facut sa fac asta. Mi-am cerut scuze de mi de ori, dar era prea tarziu sadsadrecunosc nici eu nu am stat la locul meu nici eu nu terminam cu jignirile la adresa lui.

A doua zi de dimineata, iar vine in camera mea si imi zice ca nu isi gaseste telefonul, m-am oferit sa il ajut stiind ce am facut, dar tot distanta am fost. Mi-a zis nr de tel si l-am sunat isi gasise telefonul.

Dupa ne indreptam spre orashul nostru

De atunci nu ne-am mai vazut pana a inceput scoala, doar de cateva ori(stam in acelasi cartier)
Nu ne vorbeam cand ne intalneam era ciudatbig grin

Cand a inceput scoala in primul semestru nici vorba sa ne privim sau macar sa zicem ceva.
Insa in al doilea semestru s-au schimbat complet lucurile.Nu vorbeam decat din cand in cand lucruri banalebig grin imi trimitea pupici:*, se uita la mine mereu, ma mangaia pe fatabig grin imi dadea si sfaturi in felul cum sa stau. El incerca, dar eu tot aveam aere in cap si nu il bagam in seama.Acum imi dau seama deffapt cine a gresit dintre noi 2

Si eu ii mai luam apararea fara sa stie: de ex. daca cineva rade de el ii zic sa termina ca poate fi in locul lui oricand.

Il vedeam mereu cum se holbeaza la mine cand eu nu ma uitam.

Acum nu o sa il mai vad niciodata, doar din cand in cand, avem program diferit la scoalasad
Cred ca v-am plictisit cu povestea mea, vreau sa aflu ce parere aveti despre asta?big grin

6 răspunsuri:
| costyn162 a răspuns:

Nu ai mentionat cati ani ai pentru ca cred ca este destul de important. Nu prea inteleg cum vrei sa te ajutam. Este o poveste tipica acelei parti a copilariei cand nu mai suntem toti la fel jucandu-ne, ci incepem sa ne diferentiem sexual, baieti si fete. Ma deranjeaza si nu neaparat la povestea ta dar in general la fetele tinere ca intotdeauna cand stau cu un baiat prin preajma se simt obligate sa poarte ceva decoltat; mi se pare aiurea. Poate e modern dar prefer sa fiu invechit decat sa accept asta ca un fapt potrivit.
Oricum, tie iti urez succes! Daca esti mica mai asteapta pana sa te gandesti la o relatie serioasa, cred ca e prea devreme si o sa observi si tu asta...

| FeTTiza a răspuns:

Foarte interesanta poveste, nu m-am plictisit, chiar mi-a placutlaughing

| jhgkjhkjhkjhkjhkjh a răspuns:

Nu, cum sa ne plictisesti? big grin [ma rog.pe mine una nu on the phone
-povestea ta e destul de interesanta happy
-ce sa spun thinking, imi pare rau sad, trebuia sa-i dai o sansa totusi sad, pacat ca acum e prea tarziu. straight face
-Dar totusi, parerea mea ar suna cam asahee hee : daca iti pare rau, si totusi simti ceva penrtu el, ai putea incerca sa vorbesti cu el, sa-i dai semne ca ai vrea sa fiti impreuna, si poate cine stie, daca inca tine la tine, va fi de acord, dar thinking, dupa cum spui de acum aveti program diferit thinking, nu stiu straight face, puteti vorbi pe mess, la tell, iar de vazut thinking, e cam nasol,[daca veti fi in orase diferite ma refer], ma rog, o puteti face in weekend happy.
-dar, pe dealta parte, cred ca in timp o sa-l uiti, daca n`o sa va mai vedeti asa des precum va vedeati inainte [aproape zilnic], si nu sunt chiar asa de sigura daca v-a functiona relatia dintre voi doi in conditiile astea, adica, fiecare v-a avea un anturaj diferit, v-a intalni persoane noi, isi v-a schimba conceptiile, [intelegi la ce ma refer] happy
Ma roghee hee
Sper sa iei ceam mai buna decizie, scumpa love struck, [sau probabil ai luat`o dejahee hee]
Bafta kiss si tine`ma la curent daca " a iesit ceva "hee hee.
:X.

| Ady00pk a răspuns:

Nici macar nu ai mentionat ca iti place baiatulhappy si daca iti place de el vorbeste cu el invita-l in oras nu trebuie ca scoala sa fie singurul loc unde sa va vedeti. Oricum imi pare foarte ciudat tipulstraight face ai grija sa nu fie vreau pshihopatlaughing glumesctongue oricum amandoi va comportati extrem de ciudat(in special el) fa tu primul pas si vorbeste cu el daca il placi. Daca da semne ca nu-i pasa nu mai fi prostuta si insista nu-l mai baga nici tu in seama si daca vrea dupa aceea sa vorbeasca el cu tine ii spui frumos ca nu esti interesatahappy scurt si la obiecttongue. Eu unul daca plac o fata nu am tupeul sa ii vorbesc urat...mai ales daca e la inceput, deci sincer cred ca v-a trebui sa uiti de el.Si terminati cu privirilelaughing astea merg 2-3 zile pana unul din voi vorbeste cu celalalthappy Sper ca ai inteles bafta:*

| AndreeBăă a răspuns:

Foarte tare!

| hunterr a răspuns:

Ai luat-o sus?