| Nicoleta_Nico_1997_Qi8X a întrebat:

Buna happy un sfat TPU straight face. Deci as avea nevoie de un sfat "in viata". Comportamentul meu este cam ciudat parerea mea! Stau creca vreo 2 ore sa ma pregatesc dar mereu afara ies cu parul la fel, look-ul acelasi, stilul la haine acelasi. Oricat as incerca sa ma schimb, sa ma perfectionez nu stiu cum sa o fac sad. Imi puteti recomanda ce as putea face? Cum as putea sa ma aranjez, sa imi schimb lookul, poate niste suvite, sfaturi... Cum ar merge machiajele (mie nu prea imi place o chestie: am multe, multe machiaza si ma dau doar cu luciu, poate putin rimel). Ceva gen cum sa devin mai sofisticata love struck Dar as avea nevoie si en niste sfaturi la comportament. Stiu, trebuie sa ma port frumos, tra la la dar cum sa fac sa impresionez persoanele pot zice big grin

P:S: mi-a fost cam rusine sa public intrebare adar am facut-owinking

Răspuns Câştigător
| tinka1 a răspuns:

Incearca sa iti schimbi cararea la par, forma sprancenelor etc. Incearca sa adaugi cat mai multe accesoriiwinking. Incearca sa iesi in fiecare si alt fel imbracata. Nu zic ca trebuie sa iti cumperi diferite haine pentru tot anul. Incearca azi sa porti o camas, cu niste jeansi si niste balerine. Miine deja schimba cu un tricou, tot aceeasi jeansi doar ca cu o curea, cu o geanta sau daca nu ai multe genti incearca sa prinzi o batista de geanta iti va schimba deodata lookul. Poti incerca diferite coafuri. Poti adauga putin machiaj ( daca e nevoie ) nu folosi fond de ten ci inlocuiestel cu un BB Cream. Mie imi plac cel de la Garnier si Maybelline. Poti sa te dai cu putina pudra, te sfatuiesc cu Bourjois Health Mix. Si cu un ruj sau doar cu putin luci. Si cam asta. Nu stiu ce sa mai zic big grin succese :*

6 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Dar de ce vrei sa scimbi ceea ce esti? Stai linistita, nu esti singura si se vor gasi persoane care sa te placa asa cum esti. Baietilor oricum le plac cele mai naturale si nu sofisticate.

Nu vad rostul schimbarii, ar insemna sa fii altcineva. Ce nu-ti place la tine? Fa-ti o freza noua daca vrei sa schimbi ceva, dar doar atat.

| diavolitadulce a răspuns:

Aproape toate fetele sunt asa. Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti fie frica sa experimentezi. Incearca mereu ceea ce este nou si asa poate iti vei gasi propriul stil in viata fara sa mai vrei sa te schimbi. Mult succes!

| pitbulita a răspuns:

In primul rand trebuie sa prinzi putina incredere in tine,in al doilea rand incearca sa impresionezi prin simplitatea ta,nu trebuie sa apari cu te miri ce schimbare sofisticata pentru a impresiona pe cineva,nici eu nu ma machiez mai deloc si cand o fac in afara de rimel si strugurel de buze nu prea vezi pe fata mea,dar in cazul in care imi arunc o rochita si niste zorzonele la gat,reusesc sa impresionez de la prima vedere pe oricine ma cunoaste cu stilul vechi,eu una am parul ondulat acuma m-am tuns arat ca un baiat,dar la fel daca pun putin fixativ in el ma schimb radical,asa fa si tu,vezi cum iti sta mai bine parul, prinde cu o clema si lasa cateva suvite sau impleteste-l dupa sutele de modele de pe internet, unde gassesti sa tutoriale, fa-ti o manichiura mai elaborata dati in loc de creion dermatograf negru la ochii schimba culoarea cu una care iti scoate in evidenta culoarea ochiilor, eu de examplu am ochii caprui si imi pun albastru la ochii, crede-ma are efect.bafta

| CreaTssaaA a răspuns:

Faza e ca la fel sunt si eu. Inainte sa merg la scoala imi ia o ora o ora jumate chiar... si tot asa merg... ca si in celelalte zile. Pur si simplu daca asa esti tu si asa iti place nu ai ce sa faci.