| lexy81 a întrebat:

Buna,unde pot gasi truse de machiaj bune dar ieftine, adica ce ati incercat voi mai ieftin si v-a placut.
Accept si sfaturi daca m-ati putea ajuta dupa ce sa ma orientez atunci cand imi iau machiaje si desigur cum sa le aplic.

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut! Te-au lamurit toti bustean.Numai ieftine nu sunt alea.Essence,Miss Sporty sau unele no name.Trebuie sa ai un magazin cu cosmetice in oras.Essence se gasesc mai greu.In Auchan si(in unele orase) Kendra.Dar sunt bune.
Sunt tutoriale pe net gramada. Apeleaza la atotputernicul Google si la ajutorul lui Youtube si vezi de toate.Nu trebuie sa reproduci acele machiaje chiar cu produsele respective.Adapteaza-te.
Pentru inceput ai nevoie de o trusa de farduri, rimel si ruj/lipgloss.Pe masura ce inveti dezvolti si trusa de machiaj:fond de ten(imi place Rimmel match perfection),pudra(Flormar), anticearcan(Essence), blush(Oriflame Giordani Gold-perle), creion de ochi(Maybelline kajal), trusa pentru conturarea fetei(Essence). Cele in paranteza sunt cele pe care le am sau le-am folosit si sunt cele mai bune(parerea mea).
Trebuie sa incerci ca sa vezi ce ti se potriveste.
Succes!

6 răspunsuri:
| redrosegirl a răspuns:

Incearca in mall, in magazinele cu profil cosmetic sau in supermarket. Te poti orienta si spre produsele de machiaj no name sau mai putin cunoscute.
Poti cauta recenzii / pareri despre produsele care iti plac.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu stiu de unde esti, dar daca cumva ai un mall prin apropiere ai putea încerca acolo. Exista magazine exclusiv Maybelline, Loreal, Sephora... ai putea merge si acolo. Nu stiu daca exista pe acolo un magazin DM, dar acolo majoritatea machiajelor sunt mai ieftine dar sunt ok. Produsele de la Sephora sunt mai scumpe dar sunt foarte bune. In legătură cu modul după care sa te orientezi, încearcă testerele, uita-te la date de expirare si alege culori care sa te avantajeze. Pentru invata sa te machiezi exista multe tutoriale pe youtube sau instagram, ai putea sa te uiți la ele. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca makeup revolution, sunt dupe-uri dupa firme mari.
http://www.aoro.ro/makeup-revolution/

| Imstrong a răspuns:

Îți recomand paletele de la Sleek, Maybelline, Mac și Nix. Sunt mai scumpe, dar sunt fooooarte bune.

| AlexandraColar a răspuns:

Ia-le la un magazin din oras, de pe net, mi-e mi s-au spart machiajele

| alexandramaria78 a răspuns:

Buna! Eu mi-am cumparat de pe www.beautyoneshop.ro o paleta de machiaj, de calitate si ti-o recomand cu incredere!