anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENTT! blugi cu toc, sau fusta neagra scurta cu toc? ce merge la cununia civilahappymentionez ca e astazi la 11 dim.big grin si nu sunt decisastraight face
dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Satisfaction a răspuns:

Tu esti mireasa? Daca esti mireasa iti iei fusta/rochie eleganta cu pantofi cu toc dar daca nu esti poti sa-ti iei si blugi cu toc pentru ca nu va deranja pe nimeni. Eu fac poze la nunti si am vazut o gramada de cununii civile si daca era in ziua nuntii atunci miri erau imbracati in rochie si costum si celelalte persoane cu rochii dar daca nu era in ziua nuntii mireasa era cu o rochita si am vazut multe persoane si in blugi cu toc. Deci daca esti miresuka nu-ti lua blugi si daca nu esti miresuka poti sa-ti iei blugi!

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cum sa te duci in blugi la cununia civila? Si, cand te duci la piata, cu ce te mai imbraci?
Pune-ti o rochie/fusta eleganta, dar vezi sa nu fie plina de sclipiciuri, ca alea sunt pentru seara.

| Lala20 a răspuns:

Blugii cu tocwinking Distractie placuta! Funda?

| AiDuTzA a răspuns:

Fusta scurta cu toc, merge mai bine la o cununie civila decat pantaloni!tongue funda?big grin

| alynutza_7638 a răspuns:

Fusta neagra scurta cu toc e cel mai portivit:*

| PinkDea a răspuns:

Fusta cu toc...

| Zuzy a răspuns:

Blugi cu toc happy.

| midiots a răspuns:

Io as zice ca blugii.

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,du'te cu fusta neagra si cu toc! Distractie placuta!happy

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Fusta neagra cu toc. e ceva mai "sober" si daca adaugi si un accesoriu potrivit sigur nu vei da gres at all

| Biancaaaa_9050 a răspuns:

Pt o cununie civila este mai deosebita fusta cu tocbatting eyelashes