Ador inelele care se poarta pe degetele mari, am "aproape" o colectie Le port pe degetul mare chiar si pe alea care mi-s prea largi pe alte degete. Cat despre cele de pe degetul mic...nu sunt fana. Nu arata deloc estetic.
Nu nu.nu as purta asa ceva nu imi place deloc stilul pe degetul mare mi se pare f urat pe cel mic sa zicem ca mai merge
Buna!
Imi plac inelele pe degetul mare, insa nu port.As purta daca as avea. Pe degetul mic n-am purtat niciodata si nici nu prea ma tenteaza.
P. S-Acum nu o sa mai am liniste pana nu-mi iau un inel pentru degetul mare.
Nu prea pot purta inele, intrucat cant la chitara, iar la dreapta ma deranjeaza cand scriu, dar, da imi plac cele pentru degetul mare.Am incercat sa port, dar m-am lasat pagubasa pana la urma.
Buna! da, eu am inel pe degetul mare de la mana stanga. Pe langa acel inel mai am inca 4 inele (2 la o mana si 2 la cealalta) asa m`am obisnuit si daca mi le dau jos mi se pare foarte incomod si neobisnuit fara ele. Oricum, mie imi place cum arata asa, nu vad nimic rau in a purta inel pe degetul mare.
Pe degetul mare port, mi se par dragute, dar depinde de gusturi.
Pe degetul mic nu as purta, nu stiu de ce, dar nu mi-ar placea
De catziva ani cred ca nu a fost macar o zi in care sa nu port inele pe degetele mari . Pe degetele mici am avut d cateva ori, dar la picioare La maini n-am incercat inca dar vreau sa-mi pun
Anonima1qt910 întreabă: