| ramonash1234 a întrebat:

Va plac inelele pe degetele mari? Purtatzi? Dar cele pe degetele mici?

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alexandra_8659 a răspuns:

Ador inelele care se poarta pe degetele mari, am "aproape" o colectiehee hee Le port pe degetul mare chiar si pe alea care mi-s prea largi pe alte degete. Cat despre cele de pe degetul mic...nu sunt fana. Nu arata deloc estetic.

| criss84 a răspuns:

Nu nu.nu as purta asa cevahappy nu imi place deloc stilul big grin pe degetul mare mi se pare f urat pe cel mic sa zicem ca mai merge happy

| Anduciu a răspuns:

Buna!happy
Imi plac inelele pe degetul mare, insa nu port.As purta daca as avealaughing. Pe degetul mic n-am purtat niciodata si nici nu prea ma tenteaza.
P. S-Acum nu o sa mai am liniste pana nu-mi iau un inel pentru degetul marelaughing.

| RXN a răspuns:

Nu prea pot purta inele, intrucat cant la chitara, iar la dreapta ma deranjeaza cand scriu, dar, da imi plac cele pentru degetul mare.happyAm incercat sa port, dar m-am lasat pagubasa pana la urma.laughing

| Crisstina a răspuns:

Buna! da, eu am inel pe degetul mare de la mana stanga. Pe langa acel inel mai am inca 4 inele (2 la o mana si 2 la cealalta) asa m`am obisnuit si daca mi le dau jos mi se pare foarte incomod si neobisnuit fara ele. big grin Oricum, mie imi place cum arata asa, nu vad nimic rau in a purta inel pe degetul mare.

| Skullder a răspuns:

Pe degetul mare port, mi se par dragute, dar depinde de gusturi.
Pe degetul mic nu as purta, nu stiu de ce, dar nu mi-ar placealaughing

| ramonash1234 explică:

De catziva ani cred ca nu a fost macar o zi in care sa nu port inele pe degetele mari big grin. Pe degetele mici am avut d cateva ori, dar la picioare laughing La maini n-am incercat inca dar vreau sa-mi pun happy