Eu nu am părul gras, însă din câte ştiu, Garnier am auzit că este bun! Însă cremele nu cauzează riduri, dar dacă ai o cremă proastă te poţi aştepta La cât de ieftină e, atât de bună . Pentru ten, să nu te dai cu fond de ten, indiferent dacă e lichid sau pudră. Ai putea folosi săpun Protex sau cum s-a mai spus, creme de la gerovital plant. succes!
De unde ai auzit tu ca cremele cauzeaza riduri (scuze de cacofonie)? Asta e o maaaaaaaaaaaaare prostie., mai ales in cazul tenului gras.
Pentru par gras nu stiu ce sa iti recomand (n-am probleme cu asta), insa in legatura cu tenul iti pot recomanda crema sebo-reglatoare de la gerovital plant, e fff usoara si se absoarbe repede. Daca ai si cosuri pe langa crema mai poti folosi un sapun cu sulf (daca nu, un sapun "protex" e ideal, deoarece spalatul pe fata e ff important). Nu te da cu fond de ten (mai ales de la 13 ani), bea multe lichide si consuma multe fructe.
Cu parul gras te pot ajuta, in farmacii, mai ales Sensi Blue sau Heplnet exista un sampon Phito. e ft bun.cred ca e si aici in romania, eu l-am luat din franta sampoanele din gama asta sunt numai pentru par gras, depinda daca acum ai matreata sau se ingrasa repede, exista sampoane pentru lucrurile astea, e cam scump ... 70ron, iar crema de fata pentru cosuri sau doar curatarea fetei sunt cele de la eau thermale Avene cele pentru curatare.bafta!
Si eu am problema asta. Acum folosesc un sampon pe care mi l-am comandat de la prietena mea care ma tunde, e din gama produselor pe care le foloseste ea la salon - se cheama Syoss, sunt multumita de el. De asemenea poti folosi sampon uscat, se gaseste in farmacii, cu ajutorul lui nu mai trebuie sa-ti speli parul atat de des. Pentru ten sunt foarte bune mastile de argila - te scapa si de cosuri(daca este cazul) si de excesul de sebum. De asemenea, da-te pe fata cu o felie de lamaie, asteapta pana se usuca, apoi clateste cu apa calduta. Acelasi efect il are si ceaiul verde, dupa ce ti-ai facut ceai, tamponeaza usor fata cu pliculetul. In loc de scrub poti folosi zat de cafea - il amesteci cu gelul sau crema pe care o folosesti de obicei pentru a te spala pe fata. Cremele nu-ti cauzeaza neaparat riduri - eu folosesc antiacne de la erossan, e foarte buna, eu mi-am luat-o pentru cosuri, dar am observat ca estompeaza si luciul acela inestetic al pielii grase. Inca ceva foarte important - nu uita niciodata sa te demachiezi, si nu numai seara, cand ajungi acasa si nu mai ai treaba pe afara, demachiaza-te.
Bafta.
Pentru parul gras poti folosi sampon pentru copiii si eu am parul aveam parul gras dar ma spal d un an cu sampon pentru copii sau herbal essences e fff bun si nu e scump deloc
Garnier fructis, dop si yung haircare mie meau fost de folos acum am un par foarte moale. Succes
Draga perceive, eu am incercat samponul CLEAR si e foarte bun incearcal si tu!
ioana_7101 întreabă: