| oana1 a întrebat:

va rog mi dati niste idei de cadou pentru o fata de 12 ani?

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Poti sa-i cumperi o bratara, cercei sau un lantisor ( eu asta i-am cumparat unei prietene care a implinit 13 ani si i-a placut ff mult ). sau poti sa-i iei o bluza cool, o carte ( daca ii place sa citeasca ), ceva care sa contina numele ei ( o cana, o bratara, un tricou, etc ), o diploma pentru cea mai buna prietena, etc. Sau poti sa-i conffectionezi tu cu mana ta ceva cool, de ex o bratara sau ceva daca poarta... nu imi mai vine in minte altceva.

imi dai plz fundita? plz ca ti-am dat o gramada de sugestii!

Bafta in continuare! pa pa!

9 răspunsuri:
| lorikutza a răspuns:

Poti sa-i iei o haina:un tricou. o pereche de pantaloni, tenisi sau sandale.

| claudyx a răspuns:

Mp3

| Ioana_9985 a răspuns:

I-ai ceva ce stii ca ii place cum ar fi un parfum, o bijuerie, haine :X, un animal de companie (daca nu are unul).

| Ioana_9985 a răspuns:

Iai*

| Florina_5380 a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi ceva de plus. un parfum. ceva din argin 9 lantisor sau cercei)

| RossSaid a răspuns:

Un ursulet sau ceva de genu

| Ana-Maria94 a răspuns:

Un tricou sau niste accesorii daca stii ca poarta sau o jucarie mare de plus.

| Miяu a răspuns:

O bratara, un pandantiv si cercei ( set de perferat ) :X

| KaTaLLynna a răspuns:

Pai i ai putea oferi ceva confectionat de tine o bratara un lant sau o felicitare ar aprecia mult sau ai putea cumpara ceva cum ar fi o cana cu replici amuzante sau cu numele ei ori o trusa de machiaj, rama foto, joc pe computer, bluza, tricou, maieu, lucruri personalizate, o pernuta cu o poza de a ei sau un urs de plus, unghii false, breloc, lampa, cd cu muzica ei preferata etc.

Întrebări similare