| brunetamea a întrebat:

va rog sa m ajutati, maine seara ma duc la restaurant pentru petrecerea de revelion si nu stiu cum sa m ma machiez(mai ales ca am 2 maini stangi), ce nuante sa folosesc tinand cont ca am ochii caprui si tenul mai inchis la culoare? am rochia neagra si accesorii mov, ma gandeam la un fard mov cu auriu dar mi-e teama sa nu ma inchida mai mult la fata.multumesc

Răspuns Câştigător
| AustralianTeaTree a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea seara de revelion este speciala asa ca si machiajul trebuie sa fi special.Nu-ti fie teama sa "exagerezi". Ideea ta cu machiajul mov cu aurio este o idee buna!
Uita-te la clipuletul acesta:http://www.youtube.com/user/LadyDyvine?feature=watch#p/u/68/QpNVZuhRVow

3 răspunsuri:
| C8PILUcool a răspuns:

Depinde.-culori sport pentru machiaj, nu inchise

| FunnyLoOVe a răspuns:

Pentru noapte de revelion poti alege un machiaj cat mai natural care merge la orice tinuta sau poti alege o combinatie de negru argintiu si mov sau doar negru, poti folosi doar un rimel, creion de ochi si tus.

| dulcik04 a răspuns:

Poti folosi un albastru deschis spre interiorul pleoapei si daca vrei in trepte poti sa pui la colt o nuanta ma inchisa de mov sau albrastru,sper sa-ti fie de ajuntor, acum depinde de locatzie, daca mergi la club sau ceva de genu unde este mai intuneric poti folosi ceva ma extravagant mai multa culoare sclipici daca daca mergi undeva mai sofisticata nu exagera.bafta! si La multi ani!