| EmyEmylia a întrebat:

Va rog sa ma ajutati! Am 17 ani si niciodata nu am avut cosuri sau probleme cu tenul dar ma inrosesc foarte tare de la soare si caldura si se vede f. urat. Sa imi iau fond de ten sau iluminator si de care? Nu am folosit niciodata. Ps.scuze romanul+dau funda☺

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| KinderBeeeib a răspuns:

Hey! In primul rand, ca sa combati problema iti recomand sa folosesti crema cu protectie solara sau gel de aloe vera, o sa te ajute foarte mult cu pielea.
In al doilea rand, iti recomand sa folosesti inainte de orice produs de machiaj o crema de fata si apoi un primer (baza de machiaj ca sa reziste si ca tenul sa arate uniform, orice baza de machiaj merge, mie imi plac mult cele de la Nyx). Apoi, acesta este un pas optional dar o sa te ajute foarte mult, iti recomand sa folosesti un corector de culoare VERDE (stiu ca suna ciudat, dar culoarea verde ca si corector combate roseata, dupa ce vei aplica fondul de ten peste nu se va mai vedea verde, asa ca nu iti face probleme, chiar o sa te ajute foarte tare, si din nou, ti le recomand pe cele de la Nyx). Urmatorul pas si poate cel mai important este fondul de ten, pe care il alegi in functie de tenul tau si de gradul de acoperire pe care il vrei, tu daca spui ca nu ai cosuri sau probleme de genul ai nevoie de o acoperire mica spre medie, deci cam orice fond de ten merge ( dar ti-l recomand pe cel stick de la Nyx, e in jur de 50 de lei si te tine cam vreo 2 luni jumatate daca il folosesti zilnic). Apoi, iarasi optional, daca ai cearcane poti sa folosesti anticarcan sub ochi, pe frunte ca sa iluminezi, pe barbie etc. Si apoi, foarte important, sa aplici o pudra ca sa setezi fondul de ten si tot ce ai aplicat pe fata. Daca sari peste acest pas, machiajul tau nu o sa reziste si o sa se stranga pe fata. Mai departe, poti sa aplici iluminator ca sa ii dai fetei tale stralucire, blush si putin bronzer. Sper ca te-am ajutat, daca mai ai intrebari nu ezita happy

0 răspunsuri: