Poti folosi orice sampon, masca si balsam cu care parul tau se "impaca" ( trebuie sa descoperi singura, prin incercari care e acela). Nu conteaza neaparat gama, important este sa folosesti si balsam, si masca, efentual si ser pentru varfuri si vei decide singura care da rezultate. Eu de exemplu eram candva multumita de gama de la Sensiblu - Herboshopy, insa schimb des produsele . Acum mi-am luat o masca cu masline ca este f hidratanta pentru par... Succes!
O masca de doua ori pe saptamana din 5 linguri ulei de masline si zeama de la o lamaie mica, se omogenizeaza si se lasa pe par 2 ore, apoi te speli bien bine cu un sampon din Plafar ti-as recomanda, eu prefer sampoanele de la Favisan, cel anitseboreic e cel mai bun. Plus si sfaturile de aici:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Foloseste sampun si balsam garnier fructis este cel mai bun crede=ma nu folosi produse avon orifflame sau mai sriu eu ce ca mai rau til strici...cumpara apoi spray pentru refacerea fireolor de par...
Pentru cresterea parului si fortificarea firului de par: vitamina Zn forte. 1/zi pana termini cutiuta. eu am folosit personal, am fost uimita de rezultate.
Adriiiiiiiiiiiiiii întreabă: