Cam greu ca scoti, dar poti incerca cu vanish, care este printre singurele produse care chiar scoate pete greu de indepartat.
alt mod sa ii revina culoarea ar fi sa il vopsesti tu. exista la magazinele cu suplimente de croitorie [materiale, panze, sireturi, fermoare, ate etc] vopseluri textile, la plic. pui apa la fiert cu continutul acelui plic si cand este apa fierbinte, pui costumul de baie si il lasi acolo pentru vreo 2-5 minute. apoi il scoti, il pui la uscat, iar apoi il speli normal, la masina de spalat sau manual. exista multe culori la acele vopseluri si poti vopsi si tricouri, pantaloni, genti, palarii, sireturi. vopseaua costa intre 2 si 5 ron.
alt mod ar fi sa maschezi petele maronii [asta daca nu s`a facut maro tot costumul, ci doar are pete] prin aplicarea de paiete, bilute, etc.
Lara
Pai incearca sal bagi in Ace Clor asa se numeste daca nu merge alt costum de baie :X
Din cate stiu eu nu ai cum sa il faci la loc.Iei altu am patit-o si eu cu un trening, asta e viata e dura...
Imi pare rau pentru tine dar din pacate nu il mai poti face la loc ar trebui a inveti cum sa sortezi hainele la spalat sorry!
Este un singur lucr care cu siguranta va trebui sa il faci.
sa iti cumperi alt costum de baie. mie mi-a iesit la spalare maieul meu preferat :-| din roz s-a facut gri, nu ai ce face.