Pai poti sati mai maresti sanii masandui usor si mancand mult mararnu pot creste sanii pana atunci poti sa-ti pui burete la sutien si nu se mai vede gol.Si asteapta ca sanii vor creste e mai frumos sa ai sani mici si frumosi dacat mari si lasatifUNDA?:X
Dimensiunile sanilor si momentul cresterii acestora sunt determinate genetic, nu au legatura cu mancarea. Nu exista nici o posibilitatea sa-ti creasca sanii in tr-o saptamana. Daca nu vrei sa astepti, atunci obisnuieste-te asa.
Sanii nu cresc intr-o saptamana, probabil asa este constructia corpului tau, fara sani, dar obisnuieste-te, nu e o tragedie sa nu ai sani mari.
Scuze, dar nu exista.
Iar daca esti draguta in rest, nu o sa-i pese nimanui ca ai sanii mici.
Pai sanii nu pot creste pana saptamana viitoare...matusa mea folosea un fel de ulei luat de la un magazin naturist pentru marirea bustului se dadea cu el spunea de altfel ca mararul si ouale ajuta, nu stiu daca iti pot fi de folos, eu ii am mici dar nu ma deranjeaza
Exista o crema sau un ulei ceva de mac nu sunt sigura dar daca te duci la carmacie sigur il gasesti
Exista o crema sau un ulei cu care trebuie sa te dai ceva d mac dar nu sunt sigura il gasesti la farmacii, iar daca nu incearca vreun tratament naturist.
Poi depinde cati ani ai... daca ai peste 14 ani si nu esti multumita de sanii tai ori trebuie sa astepti stiu ca nu vreii dar asta esti ciclul vieti. Ori va trebuii daca chiar nu esti multumita sa recurgi la silicoane dar nu iti recomand pa pa pupici sper sa te fii ajutat!