| Tweety_5554 a întrebat:

Va rog spuneti-mi si mie ce parere aveti despre genele false. Daca ati incercat, v-au cazut dupa acea genele voastre naturale, v-au durut ochii? MULTUMESC MULT!

3 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Eu n`am incercat si nici n`as incerca, decat sa ma vad "cheala", sa nu mai am gene mai bine adaug putin mai mult rimel si este perfect!

Chiar nu sunt de acord cu genele false, in locul tau nu m`as risca, sunt sanse sa te usture ochii sau sa te doara din cate am inteles, din cauza adezivului.

| ruzycciocolata a răspuns:

Buna.Genele false sunt o investitie buna,dar trebuie sa cumperi unele de calitate,de preferat din par natural. Cele ieftine iti irita ochii,nu se lipesc sau daca se lipesc, nu le mai poti dezlipi si cand tragi mai cu forta se rup si ramai cu jumate. Cumparati un lipici separat, chiar daca il dau si la gene, deseori acela e ori gol, ori jumatate.

| glamqueen a răspuns:

Buna!
Eu am incercat gene false din par natural si mi am ales un adeziv pe baza de silicon (Duo) si n am avut nicio problema! Port gene false de 2 ani si n-am avut nicio data probleme! Eu imi cumpar din magazinul online www.mylash.ro sau www.genefalse.ro - imi iau Andreea Modlash 33 sau 21 ..si cele fir cu fir imi plac, sunt naturale si foarte usor de aplicat! Cine a avut probleme cu genele false inseamna ca a cumparat gene din plastic care provoaca alergii... Nu pierzi nimic daca incerci, crede-ma ca o sa ti placa!