| Aditzza213 a întrebat:

Vara viitoare sora mea se casatoreste, si eu sunt domnisoara de onoare. Faza e ca vreau sa slabesc am 98 kg si 1, 70 metri. Dar nu sunt motivata, nu pot sa ma abtin de la nimic... Stiti vreo dieta buna? Sau stiti vreo carte buna care te invata sa fii mai motivat? Heelp

Răspuns Câştigător
| 95Cosmin a răspuns:

Degeaba cauti motivatie cand tie iti trebuie disciplina.Motivatia te ajuta sa pronesti un lucru, disciplina te ajuta sa il continui si sa il termini.La inceput, incearca sa iti propui niste scopuri mai usoare, de exemplu: mananci maxim 2 felii de paine pe zi, bei 2 pahare de apa la o ora, nu mananci dupa ora 6, limitezi cantitatea de dulce pe care o iei la 1 ciocolata / zii, iti alegi tu unu sau doua si te tii de acea promisiune orice ar fi... daca reusesti asta ai sa vezi ca, peste 2-3 saptamani nici nu vei mai vrea sa incalci acel "juramant", si astfel iti vei dezvolta si disciplina.Si continui asa cu scopuri tot mai mari, de exemplu mananci de 2 ori pe zi, nu mai mananci paine deloc, mananci numai salate, nu mai manaci ciocolata, si vei vedea ca iti va fi mai usor.
Daca iti vine sa mananci ceva si nu rezisti, incearca sa folosesti regretul ca o arma.Gandeste-te cat de rau te vei simti daca iti incalci acel juramant, daca nu reusesti sa slabesti pana vara viitoare, cat de rau vei arata in poze...etc, gasesti tu ceva ce sa te motiveze.Si nu uita ca, intotdeauna poti inlocui dulcele cu ceva fruct care iti va potoli pofta de dulce, gen chivi, banane..etc. Spor happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mai bine consulta un nutritionist

| DayByDay a răspuns:

Buna. Iti recomand sa mergi la un medic nutritionist, el o sa ti explice cum sa slabesti sanatos. Daca zici ca nu prea te poti abtine de la mancare, exercitiile fizice sunt ultima rezolvare. Nu iti recomand sa te infometezi, chiar daca vei slabi destul de repede, vei pune kg la loc. O seara placuta sa ai!

| neutrino a răspuns:

Viata cu realitatile ei crude, te pot motiva!

| cristimihailov a răspuns:

Gandeste-te ca tu urmezi sa te mariti.
Vrei sa arati asa cum esti acum?
Daca da, atunci nu conteaza nici pentru nunta sorei tale... Gresesc?

| Madayna a răspuns:

Daca nu ai ambitie nu ai cum sa slabesti, trebuie sa-ti doresti din suflet asta.
Trebuie sa te gandesti mereu cat de frumos o sa arati dupa ce o sa slabesti, ca o sa-ti vina mai bine hainele pe tine.

| Goguletzu a răspuns:

O tsuta de kile? betas... cati ani ai?

| Foxglove13 a răspuns:

Iti recomand sa iei colon helpwinking ..si eu sunt la fel si m-a ajutat mult de tot!

| Liiidiaaa a răspuns:

Pai
1.Nu mai mananci seara
2.Ca sa nu mai mananci asa mult iei un pahar plin cu apa storci jumate de lamaie si o lingurita de miere stai vreo 15 minute si mananca o salata
3.Carne nu o sa mai manaci
Dimineata mananci un suc facut la storcator un ou fiert siun cartof fiert
Iar dupa-amiaza manaci o salata, o ciorba fructe...dar nu multe
5. dimineata faci 45 de minute de sport cel putin
6. dupa amiaza faci 30 de minute
alergi 20 de minute incet sau mergi dar daca mergi faci 45 de minute si restul iti alegi singura

| Alex_Dragutzu_1995 a răspuns:

Sex mai mult