| EuElyEla99 a întrebat:

varog mult ajutati-ma.
am un catel chiuaua mai bine zis o catelusa chiuaua dar este ca grasuta pentru cate luni are ea. am auzit de la diferite persoana care mai au chiuaua ca trebuie sa aiba max 3.5kg. dar ea inca nu are nici un am in august il implineste si are 5.5kg.
ce credeti sa o pun putin la regim si sa ii dau mai putin a manance sa nu se imbolnaveaca sau sa o las asa ca este inca in crestere.
daca am gresit categoria va rog sa ma scuzati.
dau funda mentru cel mai rapid raspuns si cel mai de folos normal

Răspuns Câştigător
| DumiAlex98 a răspuns:

Eu am un bichonel maltez si are 9 luni.A depasit limita de kg pentru un catel ca el dar doctorul ne-a spus exact in felul urmator- ""Nu va faceti griji cateii mici in general doar pana la un an cresc in greutate inaltime etc."" asa ca nu iti fa griji! Sper sa fii fost de folos!

6 răspunsuri:
| EuElyEla99 explică:

Deci nu este nici o problema. m-am mai linistit.

| EuElyEla99 explică:

Deci nu are nimic daca depaseste. m-am mai linistitbig grin

| DumiAlex98 a răspuns:

Da nu iti fa griji.doamne fereste sa se intample ceva cu catelusul tau!

| EuElyEla99 explică:

Cred ca nu a luat ea in greutate cred ca are o greutate normala dar nu stiu ce ma face sa cred ca are puisori. daca se poate sa imi zica si mie cineva ce simtome are o catea atunci cand este gestanta. ma face sa cred asta pentru ca de la o vreme maraie nu ne mai lasa sa punem mana pe ea mai ales pe burtica, nu mai mananca, nu mai are asa mult chef de joaca si eu in ultimul timp am mai lasat-o la unchiul meu care la fel are un catel si imi este frica nu se fi imperechiat cu elbig grin

| HACKER_6610 a răspuns:

Ba nu euelyela Te-ai inselat fi atenta, sa nu dai cainelui chiuaua dulciuriwinking nu au voie sa depaseasca de 3.5 kg findca alt fel va muriwinking deci nu ii mai da dulciuri nu e voie si eu am un caine chiuaua si la fel faceam, ii dadeam dulciuri si mi-a zis si mie cineva bine, acum na findca stii sper sa nu ii mai dai Alt Fel va MURI!winking

| EuElyEla99 explică:

Am revenit cu noi informatii despre catelusa mea...am pus-o putin "la regim" adica i-am dat in portii mai mici mancare ksi mai des si cat mai sanatos pentru ei. adica fara multe oase pe zi (de pui deloc) un os de porc fier 2-3 ore sa fie foarte moale, bobite speciale pentru juniori si mancare gatita cat mai putina. seara nu i-am mai dat asa mult sa manance si i-am dat ceva cat mai usor gen 7-8 bobite, sau putin lapte cu paine. oricum dulciuri nu ii dadeam.